Αυτή η γυναίκα έχει ξοδέψει χιλιάδες δολάρια για να μοιάσει με μια ανθρώπινη Barbie.

Η 25χρονη Carly Mersola από την Καλιφόρνια ξοδεύει 10.000 δολάρια κάθε εξάμηνο για την εμφάνισή της και μεταξύ άλλων, αυτό περιλαμβάνει τεχνητό μαύρισμα, ενέσεις για τα χείλια και επεκτάσεις μαλλιών. Τους τελευταίους 8 μήνες έχει κάνει θεαματική αλλαγή και σκοπεύει στο μέλλον να αλλάξει ακόμη περισσότερο.

Η μπαργούμαν σχεδιάζει τώρα να κάνει ακόμη μεγαλύτερη αυξητική στο στήθος. «Θέλω να μοιάζω όσο πιο πλαστική γίνεται», λέει και προσθέτει: «Μου αρέσει η προσοχή, οι άνθρωποι με βλέπουν και θεωρούν ότι είμαι όμορφη. Το να είμαι όμορφη σημαίνει να είμαι ξανθιά, να έχω μεγάλο στήθος και να μοιάζω πλαστική. Όταν είχα καστανά μαλλιά ήθελα να ντύνομαι στα μαύρα όλη την ώρα, δεν φορούσα μακιγιάζ και δεν μου άρεσε ο τρόπος που έμοιαζα».

Παρά το γεγονός ότι ο σύντροφός της την προτιμά πιο φυσική, εκείνη δεν έχει σκοπό να σταματήσει να αλλάζει και να μεταμορφώνεται σαν Barbie. «Ο Chris με προτιμάει πραγματικά λιγότερο πλαστική, αλλά ήξερε ότι η αλλαγή της εμφάνισής μου με έκανε να είμαι πιο ευτυχισμένη. Έτσι έκανα τη δραστική αλλαγή και αισθάνθηκα πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου», δηλώνει η Carly.

Το όνειρό της είναι να μοιάζει όσο περισσότερο γίνεται στη Barbie και εκτός από τα χιλιάδες δολάρια που ξοδεύει, ασχολείται επίσης πολύ με τη γυμναστική. Όλα τα χρήματα τα οποία κερδίζει από τη δουλειά της, τα επενδύει στην αλλαγή της εμφάνισής της. Όπως λέει, με την αλλαγή της εξωτερικής της εμφάνισης, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και πολλών αγνώστων που θέλουν να τη γνωρίσουν και τη φλερτάρουν.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια, αδιαφορεί και συνεχίζει με τους επόμενους στόχους της, τα νέα Botox, τις πλαστικές στο στήθος κι ό,τι άλλο απαιτείται για να μοιάζει με κούκλα!zwixwrisegkefalo12zwixwrisegkefalo16zwixwrisegkefalo15zwixwrisegkefalo14

zwixwrisegkefalo9 zwixwrisegkefalo13 zwixwrisegkefalo11 zwixwrisegkefalo5 zwixwrisegkefalo3 zwixwrisegkefalo6 zwixwrisegkefalo4 zwixwrisegkefalo1 zwixwrisegkefalo2 zwixwrisegkefalo8