Μια απλή συνταγή βασισμένη στη γεύση που αγαπούν μικροί και μεγάλοι,τη σοκολάτα.

Δείτε την εκτέλεση της:

• Τοποθετούμε σε ένα μπολ το τριμμένο μπισκότο, την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο και τα πλάθουμε μέχρι να γίνει ζύμη. (Σημείωση: εάν βγει πολύ αραιό το μείγμα προσθέτουμε κι άλλη σκόνη μπισκότου ενώ εάν βγει πολύ σκληρό προσθέτουμε κρέμα γάλακτος). Στη συνέχεια, πλάθουμε τη ζύμη μπισκότου σε πολλές μικρές μπαλίτσες.

• Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και βουτάμε καλά μία –μία όλες τις μπαλίτσες μέχρι να καλυφθούν τελείως από τη σοκολάτα.

• Απλώνουμε το αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί, όπου τοποθετούμε πάνω του μία μία όλες τις σοκολατένιες μπαλίτσες μας και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μία ώρα ώστε να «σφίξουν».

• Τοποθετούμε την τρούφα σε ένα ρηχό πιάτο και «κυλάμε» ένα ένα τα μπισκοτοσοκολατάκια μας για να στολιστούν γύρω-γύρω!

Συμβουλή: Στηρίξτε τα μπισκοτοσοκολατάκια σας επάνω σε ξύλινα στικάκια και στολίστε τα με τρούφα ακόμη πιο εύκολα!

Χρόνος Προετοιμασίας:
30 λεπτά περίπου

Χρόνος Μαγειρέματος:
1 ώρα περίπου

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

Τρούφες

Χρωματιστές ή από σοκολάτα για το στόλισμα

Μπισκότο

200 γρ. μπισκότα τριμμένα σκόνη (όποια σας αρέσουν)

Κρέμα γάλακτος

150γρ. κρέμα γάλακτος

Βιτάμ Soft

2 κουτ. σούπας Βιτάμ Soft

Κουβερτούρα

250γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Αντικολλητικό χαρτί

1 φύλλο

Πηγή:livesmart.gr