Πυρ και μανία έγινε ένα μοντέλο με αρκετά παραπάνω κιλά όταν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Instagram «κατέβασε» μια φωτογραφία της με μπικίνι στην οποία πόζαρε μαζί με άλλες δύο γυναίκες.

Η Aarti Olivia Dubey, μισή Ινδή και μισή από τη Σιγκαπούρη, είναι μοντέλο και blogger και ήταν στα παρασκήνια μιας φωτογράφησης για ένα περιοδικό στη Σιγκαπούρη. Αποφάσισε λοιπόν να βγάλει μια φωτογραφία φορώντας μπικίνι μαζί με άλλα δύο μοντέλα με πολλά παραπάνω κιλά και τη δημοσίευσε στα προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα. Η φωτογραφία της Dubey και των άλλων δύο γυναικών ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, δέχτηκε αρκετές αναφορές και διαγράφηκε «κατά λάθος» από το Instagram.

Η ίδια αναφέρει ότι δεν ξαφνιάστηκε από το δήθεν λάθος καθώς, όπως σημειώνει, δεν είναι η πρώτη φορά που το Instagram δείχνει αλαζονική συμπεριφορά σε άτομα υπέρβαρα και έχει δεχθεί καταγγελίες και από άλλους χρήστες.

«Ισοδυναμούν τρία παχουλά κορίτσια που φορούν μαγιό με το πορνό, το ρατσισμό και το σεξισμό; Ή σημαίνει ότι οι άνθρωποι θέλουν μόνο να βλέπουν λεπτά κορίτσια με μαγιό;», έγραψε αργότερα η ίδια σε μια δημοσίευσή της στο Instagram. Εξέφρασε την απογοήτευσή της και «ευχαρίστησε» όσους έκαναν αναφορά στη φωτογραφία ενώ θεωρεί ότι δεν πρόκειται για ένα λάθος του Instagram που τη διέγραψε.

Η ίδια που έχει σχεδόν 17.000 followers στο Instagram γράφει επίσης στο blog της ότι αυτή η κίνηση του Instagram αποτελεί μια παραβίαση του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου. Κατηγόρησε το κοινωνικό δίκτυο ότι έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά σε παρόμοιες φωτογραφίες ανάλογα με τα κιλά των χρηστών και παρά την απάντηση του Instagram ότι επρόκειτο για λάθος και την ειλικρινή συγγνώμη του, εκείνη επιμένει ότι αυτή είναι η πολιτική του.

Ωστόσο η φωτογραφία της βρίσκεται και πάλι στη σελίδα της μετά τις αντιδράσεις.

dnfsfy2

dnfsfy3

dnfsfy4

dnfsfy5

dnfsfy6

dnfsfy7

dnfsfy8