Πολύ συχνά, όταν κάνει ζέστη τα κραγιόν λιώνουν και σπάνε. Ας δοκιμάσουμε αυτό όμως πριν πετάξουμε το αγαπημένο μας κραγιόν επειδή έσπασε:

Αφαιρούμε το κομμάτι που έσπασε, το ακουμπάμε σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά περίπου.
Αφού έχουμε ελέγξει πως ακριβώς εφαρμόζει με το κομμάτι που έμεινε πίσω, με έναν αναπτήρα ζεσταίνουμε λιγάκι τη σπασμένη άκρη του και το ακουμπάμε προσεκτικά στην ακριβή θέση του.
Πιέζουμε ελαφρά ώστε να σταθεροποιηθεί και ελέγχουμε αν μπορούμε να «ανοιγοκλείσουμε» το κραγιόν βγάζοντας περισσότερο έξω και ξαναμαζεύοντας το μερικές φορές.
Τέλος βάζουμε το κραγιόν στην κατάψυξη για λίγα λεπτά ακόμα.

Έτοιμο!

Πηγή: livesmart.gr