Έτοιμο πολύ γρήγορα ενώ οι πιπεριές δίνουν μια ξεχωριστή γεύση στο φαγητό!

Υλικά:

500 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
250 γρ. πράσινες πιπεριές
120 γρ. κόκκινες πιπεριές
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 κουτ.σούπας τοματοπολτός
αλάτι, πιπέρι
20 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση:

Ζεσταίνετε το βούτυρο και ροδίστε το κρέας μαζί με το ψιλικομμένο σκόρδο και κρεμμύδι. Κόψτε τις πιπεριές σε λωρίδες.

Ρίξτε στο κρέας το κρασί, τον τοματοπολτό, αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε τις πιπεριές ανακατέψτε και αφήστε τα όλα μαζί να σιγοψηθούν. Εάν είναι πολύ στεγνά προσθέστε λίγο νερό.

Πηγή:sintagespareas.gr