Δεν είναι μόνο οι άντρες που λένε ψέματα, καθώς (τώρα που κλείνει η χρονιά) οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας και να παραδεχτούμε ότι που και που λέμε και κανένα ψεματάκι. Όπως συμβαίνει και με τους άντρες, πολλά από τα ψέματα που λέμε, το κάνουμε για να αποφευχθεί μια σύγκρουση, αλλά το ψέμα, η αλήθεια είναι πώς, πάντα προκαλεί προβλήματα σε μια σχέση. Εδώ είναι μερικά γυναικεία ψέματα που όλες έχουμε πει, είναι όμως σχεδόν απίθανο να τα παραδεχθούμε (τουλάχιστον όχι πρόσωπο με πρόσωπο).

«Τα χρήματα δεν είναι σημαντικά»

Οι περισσότερες γυναίκες παντρευόμαστε όντως τον εκλεκτό της καρδιάς μας, αλλά ένα από τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λέμε είναι ότι τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία. Και μπορεί οι περισσότερες να μην επιλέγουμε τον άντρας της ζωής μας με βάση το εισόδημά του, όμως η πραγματική έλλειψη χρημάτων μπορεί να κάνει δύσκολη και δυστυχισμένη την καθημερινότητα, ειδικά αν εξαιτίας αυτού κάποια πράγματα μένουν πίσω, όπως για παράδειγμα η δημιουργία μιας οικογένειας.

«Μα φυσικά και μου αρέσει η οικογένειά σου»

Η κακιά σχέση με τα πεθερικά είναι μύθος ή αλήθεια; Στις μέρες μας πάντως η «έχθρα» ανάμεσα σε νύφες και πεθερές είναι περιορισμένη. Ωστόσο, ακόμη και οι γυναίκες που δεν τα πάνε πολύ καλά με τα πεθερικά τους, δύσκολα θα το παραδεχτούν. Είναι άκομψο να το ξεστομίσεις ακόμη και στον σύντροφό σου. Πώς μπορείς να πεις σε κάποιον ότι δεν σου αρέσει η οικογένειά του, πόσο μάλλον οι γονείς του;! Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικές γυναίκες κρατούν αυτή την αντιπάθεια μόνο για τον εαυτό τους, ή τουλάχιστον αργούν να την εκδηλώσουν! Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr