Εννέα λόγοι που οι άντρες επιστρέφουν μετά από έναν χωρισμό

Τι θα τους οδηγήσει ξανά πίσω στην αγαπημένη τους


ΓΥΝΑΙΚΑ
17:21
26/11/2015
Εννέα λόγοι που οι άντρες επιστρέφουν μετά από έναν χωρισμό
loading

Η περίοδος μετά τον χωρισμό μπορεί να είναι δύσκολη για εσάς, εξίσου δύσκολη όμως είναι και για τον πρώην σύντροφό σας. Παρά τις γνωριμίες με νέες γυναίκες και τις εξόδους, όταν χαλαρώνει, θα είστε πάντα εκεί στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Το πιθανότερο είναι να αναρωτιέται πώς συνεχίζετε τη ζωή σας χωρίς εκείνον και ποια θα ήταν η αντίδρασή σας σε μια ενδεχόμενη επανασύνδεση. Μήπως λοιπόν οι άνδρες επιστρέφουν πάντα πίσω στον τόπο του εγκλήματος; Όχι απαραίτητα, αλλά υπάρχουν ορισμένοι προφανείς λόγοι και κάποιοι όχι τόσο προφανείς για τους οποίους έρχονται και πάλι πίσω στη ζωή σας. Μπορεί η επιστροφή να μην είναι μόνιμη αλλά οι άνδρες είναι μαχητές, όταν πρόκειται για την αγάπη και είναι πάντα πρόθυμοι να κάνουν ένα δυναμικό comeback για το κορίτσι που θέλουν. Ιδού οι λόγοι!

Το σεξ

Όταν ένας άντρας δεν είναι σεξουαλικά ικανοποιημένος, αισθάνεται απογοήτευση. Αυτό ισχύει ειδικά αν η σχέση που είχε ήταν σταθερή και ενδεχομένως μακροχρόνια. Προσοχή όμως, μη νομίζετε ότι θέλει να επιστρέψει απλά και μόνο για να ικανοποιήσει τις σεξουαλική του διαθέση. Μερικές φορές μπορεί απλά να είναι θέμα χημείας. Ίσως με τη νέα του γνωριμία η σεξουαλική τους χημεία να μην είναι τόσο καλή ή μπορεί απλά να μην έχει κάνει ακόμη το επόμενο βήμα. Όταν κανείς παραμένει για πολλά χρόνια ζευγάρι με ένα άτομο, δυσκολεύεται να προσαρμοστεί ξανά στον «αγωνιστικό χώρο» και χρειάζεται χρόνο. Με λίγα λόγια μπορεί απλά να έχει καιρό να κάνει σεξ.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr...

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει