Πολύ απλή συνταγή και το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητα υπέροχο!

Υλικά:

* 500 γρ. μακαρόνια (ό,τι μακαρόνια σας αρέσουν)
* 1 1/2 κούπα του τσαγιού πάστα ελιάς
* 4 ποτήρια νερό
* 5 κουταλιές της σούπας σουσάμι

Εκτέλεση:

Γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό και μια κοφτή κουταλιά της σούπας αλάτι. Αφού βράσει το νερό, ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα βράζουμε για 10 λεπτά και μετά τα σουρώνουμε.

Σε ένα τηγάνι που καίει βάζουμε το σουσάμι και το καβουρδίζουμε για πέντε λεπτά. Μετά βάζουμε την πάστα ελιάς και το νερό και τη βράζουμε μέχρι να πιει σχεδόν όλο το νερό.

Μετά παίρνουμε τα μακαρόνια και τα βάζουμε μέσα στο τηγάνι με την πάστα ελιάς και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή: greekcook.gr