Η συνταγή για το σουφλέ αλλαντικών είναι αρκετά απλή και μπορεί να συμπληρώσει το καθημερινό σας τραπέζι!

Υλικά:

* 500 γρ. πένες, σέλινο ή άλλο ζυμαρικό
* 15 φέτες τυρί του τόστ
* 15 φέτες μπέικον
* 15 φέτες ζαμπόν
* 1 πράσινη πιπεριά (προαιρετικά)
* 1 φακελάκι έτοιμη μπεσαμέλ
* 3 κ.σ. κεφαλοτύρι
* 1/4 τυρί γκούντα τριμμένο
* 1 κρέμα γάλακτος μεγάλη
* 2 κ.σ. βιτάμ

Εκτέλεση:

Βράζετε τα μακαρόνια για 7-8 λεπτά, τα σουρώνετε και τα καίτε, αν θέλετε, με λίγο βιτάμ.

Ρίχνετε μέσα μπεσαμέλ, κεφαλοτύρι και αλλαντικά κομμένα κομματάκια και ανακατεύετε.

Στρώνετε το μείγμα σε πυρέξ και κόβετε από πάνω την πιπεριά σε ροδέλες.

Ρίχνετε το γκούντα τριμμένο και την κρέμα γάλακτος να πάει παντού.

Ψήνετε στους 200 βαθμούς για 35′-45′ λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

Αφήνετε λίγο να κρυώσει και σερβίρετε.

Πηγή: greekcook.gr