Τονίζει το μπούστο, σμιλεύει τη μέση, δημιουργεί υπέροχη σιλουέτα και είναι απολύτως θηλυκός και σέξι. Για όλους αυτούς τους λόγους, ο κορσές είναι ένα 100% ινσταγκραμικό κομμάτι με το οποίο οι celebrities αγαπούν να φωτογραφίζονται σε everyday ή πιο glam σύνολα.

Μπορείτε να τον φορέσετε μόνο του, αλλά είναι και ιδανικός για layering, πάνω από ένα λευκό πουκάμισο ή ζιβάγκο, για να δημιουργήσετε μία statement εμφάνιση. Ταιριάζει τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες όλων των μηκών, ενώ στην αγορά θα βρείτε και φορέματα που έχουν ενσωματωμένους κορσέδες.

Δείτε κάποιες από τις stars που τον φόρεσαν και τα likes έπεσαν «βροχή».

Winnie Harlow

Το μοντέλο Winnie Harlow επέλεξε έναν πράσινο neon κορσέ, ο οποίος τονίζει και το skin complexion της και το σώμα της. Τον συνδύασε με baggy χαμηλόμεσο τζν.

Kim Kardashian

Ό,τι και να φορέσει η Kim Kardashian, θα της πηγαίνει. Σε αυτό το look φόρεσε έναν απλό μαύρο κορσέ, ο οποίος αναδεικνύει το μπούστο της. Η επιχειρηματίας εφάρμοσε τον κανόνα «στενό πάνω μέρος – φαρδύ κάτω μέρος» συνδυάζοντας τον κορσέ της με ψηλόμεσο wide leg τζιν και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Έβελιν Καζαντζόγλου

Το look της Έβελιν Καζαντζόγλου αποδεικνύει ότι οι κορσέδες είναι το τέλειο κομμάτι για layering. Το μοντέλο έβαλε μέσα από τον κορσέ της ένα μπλε ζιβάγκο, ενώ τον συνδύασε με φούστα & σακάκι στο ίδιο ύφασμα. Την παράσταση κλέβει η τεράστια λευκή γούνα.

Beyoncé

Το είδωλο της pop, Beyoncé, επέλεξε ένα Y2K college look για να φορέσει τον κορσέ της. Λευκός κορσές, plaid tweed σακάκι και ασορτί super mini φούστα δημιουργούν έναν θανατηφόρα σέξι συνδυασμό.

Hailey Bieber

Με ένα φόρεμα κεντημένο με στρας και το οποίο συνδυάζει τον κορσέ και τη δετή φούστα, εμφανίστηκε η Hailey Bieber. Τα λαμπερά κοσμήματα και οι γυαλάδες του σώματος την φωτίζουν ακόμα περισσότερο, ενώ ο κορσές με το αβυσσαλέο ντεκολτέ ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Τι κορσέ να αγοράσετε

H&M Corset top €14,99

Mind Your Style Κορσέ τοπ με ανάγλυφα λουλούδια €27 (με έκπτωση)

Sun Set Go Nellie corset €46,50 (με έκπτωση)

Vassia Kostara Lipstick Red Corset €126 (με έκπτωση)