Το τελευταίο fashion trend έρχεται για να μας βοηθήσει να πετύχουμε αρμονία στις εμφανίσεις μας χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσουμε πολύ. Και το όνομα αυτού… mirroring method. Τι είναι όμως αυτή η μέθοδος;

Το συγκεκριμένο στιλιστικό τέχνασμα βασίζεται στα ρούχα ή αξεσουάρ που επιλέγουμε για να δημιουργήσουμε χρωματικούς συνδυασμούς. Ξεκινάμε με μια ουδέτερη βάση και προσθέτουμε κομμάτια που ταιριάζουν χρωματικά μεταξύ τους, όπως ένα κόκκινο πουλόβερ και κόκκινες κάλτσες ή μια βουργουνδί τσάντα και βουργουνδί παπούτσια.

Το κόνσεπτ είναι απλό: Σε μικρές πινελιές, οι ίδιοι χρωματικοί τόνοι κάνουν το σύνολο να φαίνεται πιο προσεγμένο. Το μόνο που έχετε να κάνετε κάθε φορά, είναι να διαλέγετε το χρώμα στο οποίο θέλετε να δώσετε έμφαση.

Παρακάτω σας δίνουμε ιδέες για το πώς μπορεί να εφαρμοστεί το mirroring method με τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν και… πειραματιστείτε ελεύθερα!

Mirroring method: Κόκκινος φιόγκος + κόκκινες κάλτσες

Αυτή τη σεζόν βλέπουμε παντού φιόγκους. Κι αν σας φαίνεται δύσκολο να τους ενσωματώσετε στα ρούχα σας, είναι πολύ εύκολο να τους βάλετε στα μαλλιά σας, όπως για παράδειγμα στο τελείωμα μιας πλεξούδας. Αν πιάνουν τα χέρια σας, μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας τον φιόγκο χρησιμοποιώντας κορδέλα. Συνδυάστε με κόκκινες κάλτσες και είστε έτοιμη για βόλτα.

Lord Κάλτσα Ελαστική Βαμβακερή €2,21 (με έκπτωση)

Mirroring Method: Πράσινο φούτερ + πράσινο καπέλο

Το πράσινο είναι σταθερή αξία σε οποιαδήποτε γκαρνταρόμπα καθώς είναι πολύ εύκολο να συνδυαστεί με άλλα χρώματα. Ένα πράσινο φούτερ μαζί με ένα πράσινο καπέλο θα δημιουργήσει το απαραίτητο pop of color.

H&M Φούτερ με κουκούλα σε φαρδιά γραμμή €24,99

Tommy Jeans Heritage Καπέλο Baseball €32,83 (με έκπτωση)

Mirroring Method: Ροζ πουλόβερ + ροζ sneakers

Είναι το λατρεμένο χρώμα κάθε κοριτσιού απανταχού της γης. Το φοράμε σε πλεκτό και σε παπούτσια για να εκπέμπουμε girly vibes σε κάθε μας βήμα.

Answear Βαμβακερή μπλούζα Answear Lab €48,99 (με έκπτωση)

Adidas Swift Run 22 Shoes €65 (με έκπτωση)

Mirroring Method: Λευκό κασκόλ + λευκές κάλτσες

Αν δεν θέλετε κάποιο έντονο χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα λευκό κασκόλ με λευκές κάλτσες. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι τα oversized κασκόλ είναι από τις πιο hot τάσεις του φετινού χειμώνα!

Favela Γυναικείο Κασκόλ Grace & Mila – Lancelot €22,05 (με έκπτωση)

H&M Αθλητικές κάλτσες (3 ζεύγη) €9,99

Πηγή: Who What Wear