Είστε οπαδός των λιτών γραμμών των ’90s; Βάζετε την άνεση πάνω απ’ όλα όταν επιλέγετε τι θα αγοράσετε; Μήπως θέλετε η ντουλάπα σας να αποτελείται από κομμάτια και αξεσουάρ που αψηφούν τις παροδικές τάσεις και αντέχουν στον χρόνο;

Αν απαντάτε θετικά σε τουλάχιστον μία από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε οι μπότες με τετράγωνη μύτη είναι για εσάς. Έχοντας κάνει δυναμικό come back από τη δεκαετία του ’90, οι μπότες με τετράγωνη μύτη έχουν έρθει ξανά στο προσκήνιο με όλο και περισσότερες influencers να τις εντάσσουν στο street style τους. Και γιατί όχι; Είναι στιλάτες, είναι πολύ βολικές, ενώ συνδυάζονται τέλεια με τζιν, φαρδιά φορέματα ή μακριές φούστες. Ρίξτε από πάνω ένα μάξι παλτό και έχετε φτιάξει το ιδανικό everyday look.

Τι σχέδιο να διαλέξω;

Είτε προτιμάτε τις κλασικές μπότες είτε τα ankle boots, μπορείτε να βρείτε το σχέδιο που θέλετε και σε εκδοχή με τετραγωνισμένη μύτη. Τι λείπει από την ντουλάπα σας; Κάποιο βασικό κομμάτι; Επιλέξτε ένα κλασικό σχέδιο. Κάποιο statement κομμάτι; Τολμήστε χρώμα ή ακόμα και snakeskin print για να κάνετε τη διαφορά. Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για να εμπνευστείτε!

Προτάσεις για μπότες με τετράγωνη μύτη

Καστόρινες μπότες
Οι συγκεκριμένες μπότες θα σας βολέψουν τις μέρες που το κρύο είναι τσουχτερό αλλά ο ήλιος λάμπει. Σκεφτείτε να τις συνδυάσετε με midi φούστα και ένα λεπτό πλεκτό τοπ σε animal print σχέδιο.

Zara Ψηλή μπότα με λάστιχο με τακούνι €39,95

Λευκές μπότες
Μπορεί οι λευκές μπότες να θεωρούνται δύσκολες στο να συνδυαστούν με άλλα κομμάτια αλλά είναι άκρως εντυπωσιακές και δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε. Δοκιμάστε τις σε ένα total white look και θα δείτε όλα τα βλέμματα να πέφτουν πάνω σας.

Envie Shoes Square Toe Boots €69,00 (σε έκπτωση)

Αν θέλετε να κατακτήσετε το total white look, διαβάστε εδώ: 3 outfits που αποδεικνύουν πως το λευκό φοριέται και τον χειμώνα

Κροκό μπότες
Αν λατρεύετε να βάζετε πινελιές με χρώμα στα outfits σας, τότε τολμήστε να το εντάξετε και στις μπότες σας. Η συγκεκριμένη μπότα αποτελεί από μόνη της statement κομμάτι, καθώς συνδυάζει το μωβ, το κροκό αλλά και τη λεπτομέρεια της τετράγωνης μύτης. Εγκρίνουμε 100%.

About You Warehouse €69,90 (σε έκπτωση)

Προτάσεις για μποτάκια με τετράγωνη μύτη

Κλασικά μποτάκια
Για το συγκεκριμένο σχέδιο δεν έχουμε να πούμε πολλά. Η κλασική γραμμή του τα λέει όλα. Το ύψος του τακουνιού το καθιστά ιδανική επιλογή για πρωινές και βραδινές εξόδους, ενώ συνδυάζεται άψογα με τζιν και φορέματα. Πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σας «λύσει τα χέρια».

Mango Squared toe leather ankle boots €45,99 (σε έκπτωση)

Cowboy μποτάκια
Κλασικό και αγαπημένο trend, οι cowboy μπότες αναβαθμίζονται ακόμα περισσότερο με την τετράγωνη μύτη η οποία δημιουργεί μία ενδιαφέρουσα συμμετρία με το τακούνι.

About You Vagabond Μποτάκι «Alina» €159

Εκρού μποτάκια
Το εκρού δίνει φινέτσα σε ένα σύνολο ωστόσο, η αλήθεια είναι πως θέλει ειδική μεταχείριση, καθώς λερώνει εύκολα και είναι απαγορευτικό τις μέρες με βροχή. Όμως, αν το αγοράσετε τώρα (που είναι σε έκπτωση), θα το ευχαριστηθείτε σίγουρα την άνοιξη!

About You Steve Madden Μποτάκι «Traverse» €125 (σε έκπτωση)

Αν θέλετε να πάρετε ιδέες και για άλλα σχέδια σε μπότες, τότε διαβάστε εδώ: Οι τέλειες μπότες για βόλτες παντός καιρού