Τα βλέπουμε παντού και σε κάθε πιθανό συνδυασμό. Είναι άνετα, σοφιστικέ και το απόλυτο mix and match αξεσουάρ. Τα loafers γίνονται τα νέα sneakers που φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθε φορά που βγαίνουμε από την πόρτα του σπιτιού μας.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι κυκλοφορούν άπειρες επιλογές εκεί έξω, ψάξαμε και βρήκαμε πέντε από τα πιο όμορφα ζευγάρια που υπάρχουν τώρα στα μαγαζιά.

Γιατί να αγοράσετε loafers

  • για εσάς που δεν αντέχετε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα loafers είναι η τέλεια επιλογή για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Μην φοβηθείτε να τα βάλετε σε επίσημες προσκλήσεις και εξόδους, καθώς πρόκειται για το παπούτσι που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, όταν δεν θα ξέρετε τι να βάλετε,
  • τα loafers ταιριάζουν τέλεια με κάλτσες. Είτε λευκές είτε με σχέδια, πειραματιστείτε με διάφορους συνδυασμούς, ώστε να δώσετε ένα ακόμα στοιχείο styling στην τελική σας εμφάνιση. Για μένα η ultra cute επιλογή είναι τα τούλινα καλτσάκια,
  • αν είστε πιστή fan των τακουνιών, τότε σας έχουμε καλά νέα. Στην αγορά κυκλοφορούν loafers και με τακούνι. Δοκιμάστε τα και θα δείτε πως εκτός από βολικά, σας δίνουν κι αυτούς τους έξτρα πόντους που θέλετε.

Το μαύρο για όλες τις ώρες της ημέρας

Sante Day2Day Moccasins €79,00 (με έκπτωση)

Το μπορντό για ανεπιτήδευτη κομψότητα

Envie Shoes Buckle Up €74,90 (με έκπτωση)

Με γκρι λεπτομέρειες για να ξεχωρίσετε

Tsakiris Mallas €99.95 (με έκπτωση)

Το animal print είναι το νέο μαύρο

Mourtzi Animal Print Ponyskin Λουστρίνι Chunky Loafers €150 (με έκπτωση)

Το κλασικό ταμπά για πρωινές βόλτες

Labrini Tommy Hilfiger TH Iconic Loafer – Tabac €115 (με έκπτωση)