Τα Βρετανικά βραβεία Μόδας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (4/12) στο Λονδίνο. Ανάμεσα στους celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ήταν και η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Ελληνοκυπριακής καταγωγής κριτής σε ένα διάλειμμα από το My Style Rocks βρέθηκε στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας που απονεμήθηκαν στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο και έκανε μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τη Μέριλιν Μονρόε.

Η Σοφία Χατζηπαντελή φόρεσε ένα λαμπερό κόκκινο φόρεμα με βολάν για την εκδήλωση. Το φόρεμα είχε ψηλό ντεκολτέ και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Περισσότεροι από 3.000 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων σταρ του Χόλιγουντ, διάσημα supermodels, content creators και style icons, έδωσαν το «παρών» στα φετινά British Fashion Awards, για να γιορτάσουν μια από τις μεγαλύτερες βραδιές στον χώρο της μόδας.

Η εκδήλωση έχει στόχο την οικονομική ενίσχυση του British Fashion Council, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που προωθεί τη βρετανική βιομηχανία μόδας διεθνώς, ενώ, όπως αναφέρει και ο «Guardian» είναι και μια ευκαιρία να εκτιμήσει κανείς τη βιομηχανία που απασχολεί σχεδόν 900.000 άτομα και συνεισφέρει περισσότερα από 21 δισ. λίρες στη βρετανική οικονομία.

Ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς ήταν η Βρετανίδα σχεδιάστρια Sarah Burton, ο Ιρλανδός σχεδιαστής Jonathan Anderson, που αναδείχθηκε σε σχεδιαστή της χρονιάς, ο Maxililian Davis που κέρδισε το βραβείο για τον womenswear designer of the year.

H Suki Waterhouse, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε επί σκηνής ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον ηθοποιό Ρόμπερτ Πάτινσον, εμφανίστηκε στα βραβεία κάνοντας μια ανατρεπτική επιλογή, αφού επέλεξε φόρεμα από fast fashion brand και συγκεκριμένα της εταιρείας H&M.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις. H 51χρονη επιχειρηματίας φόρεσε μία στράπλες κόκκινη τουαλέτα του οίκου Valentino με ραφή κάτω από το στήθος και ένα αραχνοΰφαντο πανωφόρι στο ίδιο χρώμα, διακοσμημένο με πούλιες και φτερά.

Μένοντας πιστή στην απόφασή της να ακολουθήσει έναν no-make up τρόπο ζωής, η Pamela Anderson εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Έκανε ένα Total White Look που αποτελούνταν από ένα παντελόνι με φαρδιά ανοίγματα, ένα χαλαρό μπλουζάκι και ένα κρεμ σακάκι που επέλεξε να φορέσει με έναν cool τρόπο στους ώμους της.

Η Olivia Culpo με Miss Sohee

Η Amal Clooney με Atelier Versace

Η Kate Moss

H Rita Ora με Primark

Η Anne Hathaway με Valentino Haute Couture