Αν αναρωτιέστε ποια είναι η πιο hot τάση μανικιούρ της σεζόν, αυτή δεν είναι άλλη από τα καμένα πορτοκαλί νύχια. Μέχρι στιγμής έχει γίνει viral στο TikTok, συγκεντρώνοντας 116,7 εκατομμύρια προβολές, ενώ συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Ενώ οι παραδοσιακές φθινοπωρινές αποχρώσεις τείνουν να είναι τα ζεστά κόκκινα, τα καφέ ή το μαύρο, το καμένο πορτοκαλί εξακολουθεί να μοιάζει απίστευτα ταιριαστό για τους φθινοπωρινούς μήνες -την ίδια απόχρωση, δηλαδή, που χαρακτηρίζει και τα φύλλα των δέντρων τη συγκεκριμένη εποχή. Είναι, επίσης, μια κολακευτική φρέσκια επιλογή αν αισθάνεστε λίγο «το έχω ξανακάνει» για τις πιο συμβατικές χρωματικές επιλογές.

Τα φθινοπωρινά φύλλα ενέπνευσαν την τάση

Πρόκειται για μια διακριτική εκδοχή των αποχρώσεων κολοκύθας που βλέπουμε αυτή την εποχή του χρόνου, με πιο πικάντικες αποχρώσεις που το κάνουν ακόμα πιο πολυτελές. Σε αντίθεση με το καφέ ή το κόκκινο, το καμένο πορτοκαλί περιλαμβάνει το χρώμα των φθινοπωρινών φύλλων και είναι ιδανικό αν θεωρείτε τα καφέ νύχια πολύ σκούρα και θέλετε κάτι πιο φωτεινό αυτή την εποχή του χρόνου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο βρετανικό Glamour η Daisy Kalnina, ιδρύτρια του The GelBottle, το καμένο πορτοκαλί «δείχνει απίστευτο σε κοντά, τετράγωνα νύχια» και το χρώμα προσφέρεται ως εντυπωσιακή βάση για nail art, αν έχετε το ταλέντο να το κάνετε μόνες σας.

Επίσης, η εταιρεία πρόβλεψης τάσεων WGSN, αναφέρει το δημοσίευμα ότι επεσήμανε το γεγονός ότι αυτή τη σεζόν -αλλά και την επόμενη χρονιά- οι σκούρες πορτοκαλί αποχρώσεις θα αποτελούσαν τάση. «Αυτό το χρώμα επικοινωνεί αυθεντικότητα, ήσυχη πολυτέλεια και προωθεί την επιστροφή του κλασικού σχεδιασμού».

Αυτό που κάνει τα καμένα πορτοκαλί νύχια ιδιαιτέρως δημοφιλή είναι το γεγονός ότι δεν είναι υπερβολικά περίπλοκα και δεν χρειάζεστε τεχνικές δεξιότητες για να μπορέσετε να το πετύχετε μόνες στο σπίτι. Γιατί, λοιπόν, να μην δοκιμάσετε αυτή την εύκολη, εκλεπτυσμένη τάση νυχιών εμπνευσμένη από το φθινόπωρο;

Αν μη τι άλλο, τα καμένα πορτοκαλί νύχια θα φέρουν μια μικρή δόση ζεστασιάς στα νύχια σας, ανεξάρτητα από τον καιρό.