Ξοδεύει 19.000 ευρώ το χρόνο για τις πολυτέλειες των σκύλων της

Δεν τα αφήνει καν να περπατήσουν στο δρόμο


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΖΩΑ
13:46
11/10/2016
Ξοδεύει 19.000 ευρώ το χρόνο για τις πολυτέλειες των σκύλων της
3
loading

Μια γυναίκα που είναι πλήρως αφοσιωμένη στα σκυλιά της, αποκαλεί το σπίτι της «Παλάτι των κατοικίδιων» ξοδεύοντας τουλάχιστον 17.000 λίρες (περίπου 19.000 ευρώ) το χρόνο για την περιποίησή τους.

Η ίδια που φωνάζει τα έξι κατοικίδιά της «πρίγκιπες και πριγκίπισσες» φροντίζει να κάνουν σπα, περιποιείται τα πόδια τους με ειδικό σαπούνι και κάθε Παρασκευή τους μαγειρεύει εκλεκτές μπριζόλες. Όταν τα βγάζει για βόλτα, τα ντύνει με ακριβά ρούχα και ομοιόμορφα κολιέ με μαργαριτάρια καθώς και με κολάρα που έχουν πάνω κοσμήματα.

skulakasia2

Επιπλέον πολλές φορές αυτά κινούνται με τροχοφόρα και όχι περπατώντας με τα πόδια τους. Της αρέσει να χαρακτηρίζει το σπίτι της «παλάτι» για τα ζώα και αποκαλύπτει ότι τα θέλουν όλα στο χέρι καθώς έτσι τα έχει μάθει. «Τα σκυλιά μας αντιμετωπίζονται σαν βασιλιάδες. Ο πρίγκιπας και οι πριγκίπισσες που ζουν εδώ έχουν έναν πολυτελή τρόπο ζωής. Θα έκανα τα πάντα γι' αυτά. Είναι η οικογένειά μου, οι αδελφές ψυχές μου, η καρδιά μου. Τα φιλάω κάθε μέρα, για να βεβαιωθώ ότι γνωρίζουν πως τα αγαπώ» αναφέρει επίσης και τονίζει ότι κάποιες φορές ίσως νιώθουν ότι είναι υπηρέτης τους, πράγμα που δεν την πειράζει καθόλου.

skulakasia3

Παρά τα διάφορα σχόλια που εισπράττει και κυρίως ότι όλα όσα κάνει είναι υπερβολικά, εκείνη αδιαφορεί και συνεχίζει αυτό που θέλει. Στα έξοδα για τα σκυλιά της περιλαμβάνονται ακριβά ρούχα και παιχνίδια, συγκεκριμένη διατροφή εβδομαδιαίως και διάφορα αξεσουάρ.

Η ίδια τα παρουσιάζει με περηφάνια και όπως λέει χαρακτηριστικά είναι απλώς αυτό που μπορεί να προσφέρει στην οικογένειά της. Πολλοί, ωστόσο, την κατηγορούν ότι με αυτό τον τρόπο καταπιέζει τη φύση των ζώων και αυτά δεν ζουν όπως θα έπρεπε.

skulakasia1 skulakasia4 skulakasia5 skulakasia6

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar αλιευς

    απλα ζωολατρης....

  2. avatar Κρίτων

    Σε όλα τα πράγματα ισχύει το παν μέτρον άριστον. Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι η κυρία αυτή που θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει μία τρελή, και τρελοί θα υπάρχουν πάντα.. Το πραγματικό πρόβλημα είναι οτι η κοινωνία στο θέμα των ζώων έχει χάσει το μέτρο και πολλοί άνθρωποι περισσότερο ενδιαφέρονται για τα ζώα παρά για τους ίδιους τους τους εαυτούς.

  3. avatar AX BAX!

    ΑΙΣΧΟΣ! ως φιλόζωος και φιλάνθρωπος τρελαίνομαι με αυτά. άνθρωποι και αδέσποτα πεινάνε στα αζήτητα... τέτοιοι τύποι δεν είναι φιλόζωοι. βιάζουν τη φύση του ζώου και δεν το σεβονται. είναι στο άλλο άκρο και κανείς σώφρον δεν μπορεί να το δικαιολογήσει. θίγει όλους όσους είναι πραγματικά φιλόζωοι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει