Απρόβλεπτος είναι ο Ηλίας Ψινάκης και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στο live του X Factor του Mega όπου έχει αναλάβει τη θέση του ενός κριτή. Ο manager καταφέρνει με τις πράξεις του αλλά και τις ατάκες του να κάνει άνω – κάτω το πλατό, ωστόσο αυτό που έκανε στο δεύτερο live του X-Factor, χθες, Κυριακή (29/05) δεν το περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης, όταν αντίκρισε την Κατερίνα Λιόλιου η οποία βρίσκεται backstage στο πλευρό του Ηλία Μπόγδανου, έπαθε κόλλημα με το φιόγκο που είχε το φόρεμα της και μάλιστα ανυπομονούσε να τον λύσει.

Όταν ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στο πλευρό της Κατερίνας Λιόλιου δεν δίστασε να τραβήξει το φόρεμα για να δει τι… κρύβει ο φιόγκος προκαλώντας αμηχανία στους τραγουδιστές που βρισκόντουσαν γύρω τους.

«Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες» είπε ο Ηλίας Ψινάκης αναφερόμενος στην Κατερίνα Λιόλιου. Στην συνέχεια, γύρισε την Κατερίνα Λιόλιου πλάτη στην τηλεοπτική κάμερα και της κατέβασε το φόρεμα αφήνοντας άφωνους όσους αντίκρισαν το θέαμα.

«Αχ… Συγγνώμη γι’ αυτό που έχει συμβεί» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος είδε από την κάμερα όσα συνέβησαν backstage. Από την πλευρά της, η Κατερίνα Λιόλιου τόνισε πως δεν συνέβη κάτι και πως όλα ήταν στο πλαίσιο πλάκας που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης.

Χαμός στα social media με την κίνησή του

Χαμός προκλήθηκε στα social media με την κίνηση του Ηλία Ψινάκη να τραβήξει το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου στον τηλεοπτικό αέρα του Χ-Factor.