Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να συμμετάσχει στη… φρενίτιδα που επικρατεί στα social media για τις ταινίες «Barbie» και «Oppenheimer», φαινόμενο που έχει γνωστό και ως «Barbenheimer» και με μια χιουμοριστική ανάρτηση αποκάλυψε τι θα… φορέσει σε κάθε ένα από τα δύο φιλμ.

«Η ενδυμασία μας για το Oppenheimer» έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter παρουσιάζοντας μια εικόνα με μια παλιότερη δεύτερη εμφάνισή της που ήταν μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες και στην ομαδική φωτογραφία εμφανίζονται ο Λιονέλ Μέσι με το περιβραχιόνιο καθώς άλλοι πρώην και νυν αστέρες της όπως ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο Τζόρντι Άλμπα, ο Πέδρι, ο Ουσμάν Ντεμεπλέ και ο Φρένκι ντε Γιόνγκ.

«Η ενδυμασία μας για την Barbie», στο μεταξύ, ήταν η περιβόητη ροζ φανέλα που φόρεσε πριν από κάποιες σεζόν και στη φωτογραφία εκτός από τον Λιονέλ Μέσι υπάρχουν επίσης ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο Ρόναλντ Αραούχο και άλλοι. Το tweet γρήγορα έγινε viral και «κέρδισε» χιλιάδες likes και επαινετικά σχόλια.

Το «φαινόμενο Barbenheimer»

Οι ταινίες «Barbie» και «Oppenheimer», δύο από τις μεγαλύτερες παραγωγές που βγαίνουν στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτό το καλοκαίρι έκαναν διεθνή πρεμιέρα χθες (21/7) και έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των σινεφίλ.

Η ταινία «Barbie», με τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling και το «Oppenheimer» του Cristopher Nolan με τον Cillian Murphy, δύο εκ διαμέτρου αντίθετα φιλμ, όσον αφορά στα θέματα που πραγματεύονται, έγιναν… ένα στα social media και γεννήθηκε ο όρος «Barbenheimer» με το κοινό να επιθυμεί να δει τις ταινίες back-to-back στους κινηματογράφους.

Στην Ελλάδα, πάντως, οι ταινίες να βγαίνουν με διαφορά ενός μήνα, καθώς η «Barbie» ήδη προβάλλεται από την Πέμπτη (20/7) ενώ το «Oppenheimer» θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 24 Αυγούστου.