Μια παγκόσμια φρενίτιδα κυριαρχεί στους παγκόσμιους σινεφίλ αυτή την εβδομάδα, καθώς δύο πολυαναμενόμενες ταινίες πρόκειται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, όμως, το ίντερνετ έχει καταφέρει να συνδυάσει τους δύο κόσμους.

Πρόκειται για τις ταινίες Barbie, με τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling και το Oppenheimer του Cristopher Nolan με τον Cillian Murphy. Η κωμωδία και το δράμα γίνονται ένα, με το ίντερνετ να βαφτίζει το νέο αυτό σύμπαν ως «Barbenheimer». Τα memes στο Twitter έχουν πάρει φωτιά και όλοι ανυπομονούν να τρέξουν στους κινηματογράφους για να δουν τις δύο ταινίες.

Οι χρήστες του Twitter είναι πανέτοιμοι για την εβδομάδα του «Barbenheimer». Μπορεί στην Ελλάδα οι ταινίες να βγαίνουν με διαφορά ενός μήνα, καθώς η Barbie θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 21/07 ενώ το Oppenheimer θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 24 Αυγούστου, στους διεθνείς κινηματογράφους, όμως, οι δύο ταινίες βγαίνουν μαζί, στις 21/07.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε κάποια από τα πιο απολαυστικά Tweets για να μπείτε στο κλίμα του «Barbenheimer»:

Δείτε τα τρέιλερ των δύο ταινιών: