Για ανατομικά παπούτσια εργασίας πήγαινε και του ήρθανε… γόβες στιλέτο. Αυτό συνέβη σε παραγγελία στο internet που έκανε ένας Βολιώτης επαγγελματίας, ο οποίος παρήγγειλε ανατομικά παπούτσια για την εργασία του αξίας 48 ευρώ και τελικά του πήγαν στο κουτί η όχι και τόσο βολικές… γόβες!

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, ο 53χρονος άνδρας βρήκε σε προσφορά μέσω γνωστής ιστοσελίδας του διααδικτύου ένα ζευγάρι ανατομικών παπουτσιών και προχώρησε σε παραγγελία. Πλήρωσε το ποσό των 48 ευρώ και χθες το πρωί έφτασε το πακέτο με εταιρεία κούριερ στο σπίτι του. Χαρούμενος και έτοιμος να δοκιμάσει τα νέα του παπούτσια, άνοιξε το κουτί και αντίκρυσε προς μεγάλη του έκπληξη, ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες τυλιγμένες σε πολλές εφημερίδες!

Αμέσως σκέφτηκε ότι πρόκειται για λάθος και έσπευσε να επικοινωνήσει με το κατάστημα, αλλά δεν κατέστη εφικτό αφού το τηλέφωνο επικοινωνίας δεν βρισκόταν σε ισχύ. Έτσι, απευθύνθηκε στην Αστυνομία του Βόλου, όπου υπέβαλε καταγγελία. Οι Αρχές πάντως συμβουλεύουν τους καταναλωτές να είναι πολύ προσεκτικοί στις διαδικτυακές τους αγορές.