Ο διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της πολιτείας της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, βαρέθηκε να περιμένει τις τοπικές αρχές να κλείσουν μια λακκούβα σε δρόμο στη γειτονιά που μένει και ανέλαβε δράση μαζί με την ομάδα του και την έκλεισαν εκείνοι.

Σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter και γρήγορα έγινε viral, ο 75χρονος «Άρνι» εμφανίζεται να δουλεύει σκληρά μαζί με άλλους για να καλύψουν μια μεγάλη λακκούβα στη μέση ενός δρόμου, που όπως είπε ταλαιπωρούσε τους κατοίκους της περιοχής στην Καλιφόρνια όπου μένει. Ο Σβαρτσενέγκερ με το φτυάρι ανά χείρας έριξε κι έπειτα έστρωσε άσφαλτο πάνω από το άνοιγμα στο δρόμο.

«Σήμερα, αφού όλη η γειτονιά έχει αναστατωθεί με την τεράστια λακκούβα που προκαλεί προβλήματα σε αυτοκίνητα και ποδήλατα, πήγα με την ομάδα μου και την έκλεισα. Πάντα λέω “να μην παραπονούμαστε, ας κάνουμε κάτι”. Ορίστε», έγραψε στο μήνυμά του ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Απαντώντας, δε, σε χρήστη της πλατφόρμας social media, αποκάλυψε πως έμαθε να στρώνει άσφαλτο αφότου επένδυσε σε κατασκευαστική εταιρία.

Μάλιστα στο σχετικό βίντεο διερχόμενοι οδηγοί τον ευχαριστούν γι αυτό που κάνει καθώς η τρύπα στο οδόστρωμα είχε γίνει, όπως φαίνεται, καθημερινό πρόβλημα για τον ίδιο και τους γείτονές του.