Το μοντέλο και παρουσιάστρια Χάιντι Κλουμ αποφάσισε να μεταφέρει μέρος της δημιουργικότητας που επιδεικνύει κάθε χρόνο στις μεταμφιέσεις της για το Halloween στο «κόκκινο χαλί» βραβείων όπου παρευρέθηκε.

Η εμφάνιση της στα Fashion Trust U.S. Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες αυτή την εβδομάδας, αφενός ξεχώρισε, αλλά προκάλεσε και αντιδράσεις.

Το 49χρονο σούπερ μόντελ επέλεξε ένα φόρεμα με εφέ υγρού μετάλλου και μια τσάντα φτιαγμένη σε μορφή μικρής γυάλας με ένα χρυσόψαρο μέσα. Βέβαια, το χρυσόψαρο ήταν ψεύτικο και όχι ζωντανό. Ωστόσο, οι κριτικοί της επαίνεσαν για το σύνολο της και κυρίως για την εντυπωσιακή… τσάντα της.

Βέβαια, στα social media εκφράστηκε η ανησυχία μήπως δημιουργήσει τάση και την επόμενη φορά που θα συμβεί η γυάλα δεν θα έχει ένα ψεύτικο ψάρι μέσα, αλλά ένα ζωντανό. Άλλωστε, η Χάιντι Κλουμ είναι fashion – icon και πολλές φορές αυτά που κάνει – όσο παράξενα ή ασυνήθιστα κι αν είναι – γίνονται… μόδα και τα ακολουθούν και άλλοι σταρ και όχι μόνο. Για την ιστορία, το look της Χάιντι Κλουμ επιμελήθηκε το αμερικανικό brand Kate Barton.

Στην τελετή παρευρέθηκαν πολλοί σταρ της τέχνης και της μόδας, αλλά και του αθλητισμού, όπως η Ντέμι Μουρ, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, η Ολίβια Γουάιλντ, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ και η Μαρία Σαράποβα.