Μια γυναίκα έχει γίνει viral στο TikTok μετά την αποκάλυψη ότι ο άντρας που γνώρισε μέσω της εφαρμογής Hinge, έφυγε λίγα δευτερόλεπτα αφότου συναντήθηκαν για το πρώτο τους ραντεβού προκειμένου «να μετακινήσει το αυτοκίνητο» και δεν επέστρεψε ξανά.

Η Rachel Wilson από τη Φλόριντα είπε ότι έλαβε ένα μήνυμα στη συνέχεια από τον άντρα, στο οποίος έλεγε: «Λυπάμαι, δεν το ένιωθα». Συνοδευόταν από ένα emoji με θλιμμένη φατσούλα.

Το βίντεο στο TikTok έχει συγκεντρώσει σχεδόν 4 εκατομμύρια views από τότε που αναρτήθηκε, τον προηγούμενο μήνα δηλαδή.

Σύμφωνα με την ίδια, υποτίθεται ότι θα συναντούσε τον τύπο που έφυγε στο μπαρ. Η Wilson είπε ότι περίμενε έξω από το μπαρ πριν λάβει το μήνυμα που την ενημέρωνε ότι έφυγε.

«Στεκόμουν μπροστά από το εστιατόριο περιμένοντας για περίπου πέντε λεπτά πριν λάβω το μήνυμα», δήλωσε η 28χρονη. «Δεν απάντησα και αμέσως διέγραψα τον αριθμό του και έκτοτε δεν έχω ακούσει νέα του».

Η Wilson ξαφνιάστηκε από την εξαφάνιση του ραντεβού της, αφού δεν αντιλήφθηκε κάποια ύποπτη συμπεριφορά όσο συνομιλούσαν στην εφαρμογή.

Αυτή η μικρή αναποδιά, πάντως, δεν θα την αποτρέψει από το να αναζητήσει τον έρωτα.

Αρκετοί από τους followers της Wilson εξέφρασαν την άποψή τους για το ραντεβού. «Τουλάχιστον σου έστειλε μήνυμα. Πολλοί θα σε είχαν μπλοκάρει και θα έφευγαν», ανέφερε ένας.