Ένα παντρεμένο ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου 10 χρόνια, τραβάει πάντα τα βλέμματα του κόσμου σε δημόσιες εξόδους, αφού τους μπερδεύουν συχνά για πατέρα και κόρη, παρόλο που έχουν διαφορά ηλικίας μόνο τρία έτη.

Ο 33χρονος Drew Fultz και η 30χρονη Carolyn Fultz έχουν αντιμετωπίσει μια σειρά από αστεία περιστατικά, σε όλες τις περιστάσεις, ακόμα και στο ταξίδι του μέλιτος, αφού εκείνος είναι φαλακρός με ύψος 1.98 μέτρα, ενώ εκείνη μικροκαμωμένη με ύψος 1,62 μέτρα, ενώ έχει «φάτσα μωρού».

«Το μπέρδεμα μπορεί να συμβεί τις πιο τυχαίες στιγμές. Πιθανότατα συμβαίνει πιο συχνά από ό,τι φανταζόμαστε, αλλά θα έλεγα ότι μας ρωτούν άμεσα για αυτό κάθε λίγους μήνες περίπου», είπε χαρακτηριστικά η 30χρονη, σύμφωνα με την mirror.co.uk.

«Φυσικά δεν συμβαίνει συνέχεια, αλλά μπορεί να συμβεί συχνά όταν συναντάμε ανθρώπους για πρώτη φορά και δεν μας γνωρίζουν. Απλώς υποθέτουν ότι είμαι η κόρη του αντί για τη γυναίκα του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

@lynwithoutline

he’s 6’6” and I’m 5’4” : how tall will our babies be as adults? #heightdifference #marriage #d1babies

♬ original sound – Emily Zeck 🍍

Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok ανέφερε ότι ένα από τα πιο αστεία περιστατικά έγινε σε πτήση κατά τον μήνα του μέλιτος. Τότε, η Carolyn είχε κάτσει δίπλα στη σειρά εξόδου, όταν πλησίασε μια αεροσυνοδός και ρώτησε τον σύζυγο της: «Είναι τουλάχιστον 15;».

«Είμαστε παντρεμένοι στο μήνα του μέλιτος κι είμαι 22 ετών», απάντησε η Carolyn στη θέση του Drew, με την αεροσυνοδό να μένει «άφωνη».

@lynwithoutline

Replying to @exceedinglyeccentric we get the comments like this but this man actually started a health journey over a year ago where he eats mainly keto, #heavylifting and more. #thebigshow #bigshowwwe #marriedlifehumor

♬ Crank It Up (Big Show) – WWE & Brand New Sin

Πλέον, έχουν συνηθίσει αυτά τα σχόλια, ενώ οι χρήστες του TikTok ανέφεραν ότι κι εκείνοι έχουν παρόμοιες εμπειρίες, οι οποίες αρχικά τους έφεραν σε δύσκολη θέση, αλλά στη συνέχεια ξεκίνησαν κι οι ίδιοι να κάνουν πλάκα.

Επίσης, μερικοί επισήμαναν ότι στην πραγματικότητα το ζευγάρι δεν μοιάζει τόσο διαφορετικό ηλικιακά, απλά όταν είναι μαζί, λόγω της διαφοράς στο ύψος και το στυλ, κάνει ο ένας τον άλλον να μεγαλοδείχνει και να μικροδείχνει.