Μια influencer υποστηρίζει ότι άφησε την εργασία της για να δουλεύει από το σπίτι, με αποτέλεσμα να κερδίζει 30.000 ευρώ τον μηνά, ενώ πλέον προσφέρει τις συμβουλές της για εύκολα χρήματα, μέσω ηλεκτρονικών αγορών.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η Tabitha που διατηρεί λογαριασμό στο TikTok με το όνομα «Socialinfleuncersunite1» αναφέρει πως θέλει να βοηθήσει τον κόσμο να ξεφύγει από το «βαρετό 8ωρο». «Δεν χρειάζεται να μείνετε κολλημένοι στη βαρετή δουλειά σας», λέει χαρακτηριστικά.

Η Tabitha

Σύμφωνα με την ίδια λοιπόν, αρχικά πρέπει να φτιάξετε μια λίστα με τα ενδιαφέροντα σας και τις ασχολίες σας.

Στη συνέχεια, επιλέγετε τους τομείς που είστε περισσότερο καλοί κι έπειτα αυτούς που πιστεύεται ότι μπορείτε να επενδύσετε, με βάση το πόσο εύκολα θεωρείτε ότι θα έχετε πρόσβαση σε πελάτες.

Έπειτα, πρέπει να μπείτε στη σελίδα γραφιστικής Canva και δημιουργείτε ένα eBook, στο οποίο θα βάλετε τα προϊόντα σας, προς πώληση. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να βασιστείτε στους παραδοσιακούς τρόπους προώθησης των προϊόντων σας, όπως μέσω Facebook, Instagram και Twitter.

«Δημιουργήστε περιεχόμενο για τον ιδανικό πελάτη σας για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και να κερδίσετε τα χρήματά σας», σημειώνει η Tabitha και τονίζει ότι το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι να αξιοποιήσει τις γνώσεις του.

«Σε μία εβδομάδα είδα τις πωλήσεις μου να αυξάνονται θεαματικά», είπε και πρόσθεσε πως «σε 30 μέρες κέρδισα 30.000 ευρώ… Πουλάω κυρίως εργαστηριακά χωνιά και μαγνήτες μολύβδου».

@socialinfluencersunite1

You don’t have to stay stuck. Research your niche. Solve problems. create digital products in canva. create content. get your bag. #sidehustlesthatwork2022 #sidehustlesformoms #digitalproducts2022 #digitalproductsforbeginners #onlinebusinessforbeginners #passiveincome

♬ Can Can – Rias Orchestra & Helmuth Brandenburg