Ελισάβετ Κοντοκώστα, η Βασιλική Δροσάτου και ο Μάριος Λιόλιος κλήθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης (12/4) στο MasterChef να διαγωνιστούν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον καλεσμένο chef Γιάννη Τσικουδάκη, που είχε ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους ένα πιάτο που χαρακτηριζόταν από απλότητα αλλά και δύσκολες τεχνικές.

Ένα λαυράκι μαριναρισμένο σε pisco με πικάντικη σάλτσα αγουρίδας, – με τους Κουτσόπουλο και Κοντιζά να δίνουν ρέστα με τα πειράγματά τους κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας του από τους υποψήφιους προς αποχώρησης – έστειλε τελικώς για δεύτερη φορά εκτός διαγωνισμού τη Βασιλική.

Η παίκτρια που πριν από μερικά επεισόδια ξαναμπήκε στο σπίτι, έφυγε οριστικά από το MasterChef.

Το ένα από τα δύο golden pins του φετινού ριάλιτι έδειξε στην πορεία ότι είναι άπειρη σε τεχνικές καθώς δεν είναι επαγγελματίας και το παραδέχτηκε ήδη από το επεισόδιο της Δευτέρας ότι δυσκολεύεται.

Ο Μάριος είχε το καλύτερο πιάτο αντιγραφής και ήταν ο πρώτος που πήρε το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι.

Βασιλική και Ελισάβετ παρέμειναν μπροστά στους κριτές και περίμεναν να ακούσουν το τελικό αποτέλεσμα. Και οι δυο τους ένιωσαν μάλιστα μεγάλη αμηχανία για αυτό, μιας και στο παρελθόν ήταν κολλητές φίλες και πλέον δεν μιλιούνταν. Όταν οι κριτές έδωσαν την τελική βαθμολογία στην Βασιλική, το άγχος έφτασε στα ύψη.

«Ζοριζόμουν πολύ αυτή τη φορά να ανταπεξέλθω στον διαγωνισμό και εδώ πλέον που έχει φτάσει το επίπεδο του MasterChef» είπε μεταξύ άλλων φανερά συγκινημένη η παίκτρια και φεύγοντας δήλωσε ότι θέλει στην πεντάδα τον Χριστόφορο.

Την ίδια ώρα η Ελισάβετ δήλωνε ότι δικαιώθηκε, μιας και η Βασιλική ήταν ένας άνθρωπος που την μείωσε και την πρόδωσε και μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και στους κριτές. Μάλιστα, η ίδια είπε ότι πληγώθηκε πολύ από την συμπεριφορά της.

Αυτό το σχόλιό της πυροδότησε φαρμακερές ατάκες στο Twitter. Οι χρήστες του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης την θεωρούν μαζί με τον… προστάτη της Γιάννο, άκρως αντιπαθητικούς και τους θέλουν εκτός διαγωνισμού.