Στο επεισόδιο της Τετάρτης (6/4) της πετυχημένης και αγαπημένης σειράς του Alpha o Σασμός, η τηλεοπτική Βασιλική και ο Μαθιός τάραξαν για ακόμη μία φορά το Twitter με την ερωτική τους σκηνή.

Αφού ο Μαθιός – κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος – αποκάλυψε τα πάντα για την άσωτη ζωή του Στεφανή και το διαζύγιο που επρόκειτο να της ζητήσει, η Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) οργισμένη ξέσπασε σε κλάματα και έπειτα παραδόθηκε στην αγκαλιά του.

«Όλη μου η ζωή μακριά από σένα. Να παλεύω όλη μέρα, να σε βλέπω και να σκέφτομαι όχι δεν πρέπει, όχι δεν πρέπει. Αυτός είναι ο άνδρας σου, αυτός που με κορόιδευε, αυτός που ήθελε να με εγκαταλείψει, αυτός με βασάνιζε. Πώς να γυρίσω τον χρόνο πίσω Μαθιό; Πάρε με», ήταν η εξομολόγηση της Βασιλικής.

Η παθιασμένη ατάκα της μάλιστα πέφτοντας στην αγκαλιά του έβαλε φωτιά στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι προέβησαν σε απίστευτα σχόλια.

Ο Μαθιός δεν αντιστάθηκε στον παράφορο και καταπιεσμένο για χρόνο πόθο του για την Βασιλική, με την οποία συνδέθηκαν ερωτικά για άλλη μια φορά, ξεσηκώνοντας τους τηλεθεατές, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν τον επί σειρά ετών απαγορευμένο τους έρωτα, ο οποίος πια με τις… ευλογίες της μητέρας του Μαθιού Καλλιόπης, αλλά και του γιου της Βασιλικής Νικηφόρου μπορεί να ευωδοθεί.

Συγκλονίζει το τρέιλερ – Το κλάμα ενός μωρού, η επιστροφή του Πετρή και η έναρξη της δίκης

Στο νέο τρέιλερ ακούμε ένα κλάμα μωρού, βλέπουμε ξανά τον Πετρή ενώ η δίκη του Αστέρη ξεκινά. Ενάμισης χρόνος περνάει… Πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει;

Η δίκη του Αστέρη κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Αργυρώ, Άσπα και Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση.

Ο Αστέρης δε δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του. Η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί. Θα τα καταφέρει ή θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος των Σταματάκηδων και ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης;