Αν ψάχνετε νέους τρόπους για να αυξήσετε τους αποθηκευτικούς σας χώρους στο σπίτι, και μάλιστα με αντικείμενα που βρίσκονται στην κουζίνα σας, παρακάτω θα βρείτε τρεις. Δεν χρειάζεται να ξοδεύεστε όταν η λύση βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας. Αρκεί να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει και η καθημερινότητά σας θα γίνει πολύ ευκολότερη.

Γυάλινα βάζα

Καθαρίστε και επαναχρησιμοποιήστε τα γυάλινα βάζα τροφίμων, ως αποθηκευτικούς χώρους στην κουζίνα σας. Τοποθετήστε σε αυτά αποξηραμένα προϊόντα, αλεύρι ή ζάχαρη, και αφήστε τα ως διακοσμητικά στον πάγκο της κουζίνας σας ή αν έχετε έλλειψη σε επιφάνειες αποθηκεύστε τα σε ένα ντουλάπι.

Παλιά ταψιά ή φόρμες

Τα μικρά παλιά ταψιά σας ή οι παραλληλόγραμμες φόρμες που χρησιμοποιούστατε για κέικ μπορούν να χρσιμοποιηθούν ως αποθηκευτικοί χώροι. Τι μπορείτε να βάλετε μέσα σε αυτά; Από μαχαίρια και κουζινικά είδη (κουτάλες, σουρωτήρια κ.α.), μέχρι πινέλα ή μανταλάκια!

Κεραμικά είδη

Μια άλλη περίπτωση κατά την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα της κουζίνας για αποθήκευση είναι παλιές κούπες ή ποτήρια. Βγάλτε τις κούπες από το πίσω μέρος του ντουλαπιού σας, λοιπόν, και δώστε τους νέο σκοπό τοποθετώντας μέσα σε αυτές μαχαιροπίρουνα ή καλαμάκια, ακόμη και καλλυντικά όπως πινέλα ή μολύβια.