Έγινες διάσημος στο εξωτερικό; Είναι θέμα χρόνου να βγεις και στα ράφια των παιχνιδοπωλείων. Πάμε να δούμε τις κούκλων των προσωπικοτήτων που έχουν κυκλοφορήσει.


Susan Boyle
Η φινέτσα και η χάρη έχει αποτυπωθεί πλήρως στην πάνινη κούκλα. Τουλάχιστον είναι ο μοναδικός τρόπος για να συνοδεύσει την μεγαλύτερη σε ηλικία γνωστή παρθένα η λέξη κούκλα.


Angelina Jolie
Μία θεά μόνο στο καλούπι της Barbie θα μπορούσε να αποδοθεί. Φυσικά με τα ανάλογα χαρακτηριστικά και χρώματα.


Michael Jackson
Με τόσες επεμβάσεις στην μούρη και αυτό το αρρωστημένο λευκό χρώμα ήταν φυσικό επόμενο η κούκλα του να μοιάζει με το σήμα κατατεθέν του Jigsaw της σειράς θρίλερ Saw.


The Obamas
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πλέον θεσμός στο… lifestyle! Και φυσικά στο τριπ μπαίνει και η πρώτη κυρία. Μπαράκ και Μισέλ στην πλαστική έκδοση τους, λίγο πιο ανανεωμένοι, σφριγηλοί και με πολύ πιο αστραφτερά χαμόγελα.


Ophra Winfrey
Μπορεί να είναι τηλεοπτική star αλλά η doll-version της είναι λίγο του πεταματού. Πάνικη σαν της Boyle. Τουλάχιστον δεν παρέλειψαν να την γεμίσουν με τα φο μπιζού της.


Sarah Palin
Η συντηρητική Αμερικανίδα πολιτικός φαίνεται πως βγάζει κάτι… σέξι στους συμπατριώτες της. Αλλιώς πώς να εξηγήσουμε το look της κούκλας της με μίνι φούστα και δερμάτινο παλτό που θυμίσει Τζολί στην σκηνή που έκανε την αφέντρα στο Mr & Mirs Smith;