Έστειλε «Καλά Χριστούγεννα» σε κοινό μήνυμα στις πρώην του και προκάλεσε χαμό

Η «αστεία» ιδέα ενός άντρα και οι απαντήσεις που έλαβε


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
20:51
30/12/2015
Έστειλε «Καλά Χριστούγεννα» σε κοινό μήνυμα στις πρώην του και προκάλεσε χαμό
1
loading

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα γινόταν αν στέλνατε ένα μήνυμα σε ομαδική συνομιλία σε όλους ή όλες τις πρώην σας; Μπορεί να ακούγεται σαν εφιάλτης για τους περισσότερους, αλλά για έναν άνδρα ήταν απλά ένας τολμηρός τρόπος για να τους ευχηθεί Καλά Χριστούγεννα ή «ex-mas», όπως το έθεσε ο ίδιος.

Ο νεαρός, γνωστός μόνο ως Tom, πρόσθεσε τις 4 πρώην του σε μια κοινή συνομιλία στο Whatsapp (μια εφαρμογή για συνομιλίες) για να τους ευχηθεί. Αλλά το να βάλει την Gemma, τη Bella, τη Steph και τη Lisa σε μια κοινή συνομιλία ήταν ελαφρώς χαοτικό, καθώς τα κορίτσια αποφάσισαν να εκφράσουν μερικές σκέψεις τους για τον πρώην σύντροφό τους όχι πάντα τόσο ευγενικές.

Ο Tom ξεκίνησε τη συζήτηση λέγοντας: «Καλά Χριστούγεννα κορίτσια. Απλά σκέφτηκα ότι ίσως να θέλετε να μοιραστείτε μεταξύ σας μερικές αναμνήσεις σας με μένα, καθώς είμαι μόνος μου φέτος και μου έχετε λείψει. Απλά σκέφτηκα να σας βάλω όλες μαζί σε μια συνομιλία για να σας πω ευχαριστώ για το χρόνο της ζωής σας που ξοδέψατε μαζί μου, ακόμη κι αν ήταν για ένα μεγάλο διάστημα ή για ένα σύντομο διάστημα»

Μία κοπέλα από τις πρώην του τον ρώτησε αν έχει πιει, ενώ μια άλλη ήταν πιο επιθετική και τον έβρισε λέγοντάς του ότι αυτό που κάνει είναι αηδιαστικό. Η τρίτη κοπέλα, η Lisa απλά αποχώρησε από τη συζήτηση χωρίς να πει κάτι με τον Tom να της ζητά να μην αποχωρήσει. Η Bella του είπε «Πιστεύεις ότι αυτό είναι αστείο; Το να με βάζεις σε μια ομάδα με μια κοπέλα που ήξερα ότι κοιμόμασταν μαζί, όσο ήμασταν μαζί;» Η κουβέντα από εκεί και πέρα ξέφυγε και άρχισαν να λέει η μία στην άλλη αν υπήρχε όντως παράλληλη σχέση. Η κουβέντα συνεχίστηκε για περίπου 10 λεπτά με μια από τις κοπέλες να συνεχίζει να βρίζει τον Tom να τον λέει «ψεύτη», «γουρούνι» κι άλλα κοσμητικά επίθετα. Ο διάλογος κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και φυσικά έγινε viral σε λίγες ώρες!

khjk01 khjk02 khjk03 khjk04 khjk05 khjk06

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΔΤ

    Απλά Θεούλης...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει