Φαίνεται ότι η Amazon έχει μπει στο κλίμα των ημερών και στέλνει δώρα! Έτσι μια γυναίκα έλαβε 19 κιλά playdough, ένα υλικό δηλαδή σαν πλαστελίνη, χωρίς βέβαια να την έχει παραγγείλει!

Το κουτί-έκπληξη που την περίμενε περιείχε 180 κουτάκια playdough και ακόμη ένα δώρο: ένα σκάνερ που ξέμεινε στο κουτί από το προσωπικό της αποθήκης του Amazon!

Η αποδέκτρια του δώρου ανέβασε τη φωτογραφία στα social media. «Όταν η Amazon σου στέλνει κατά λάθος 10 κιλά playdough… αλλά το καλύτερο μέρος είναι το ξεχασμένο σκάνερ της Amazon», έγραψε η γυναίκα στη φωτογραφία. Και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι στην πραγματικότητα υπήρχε κι άλλη πλαστελίνη! «Είναι πραγματικά 19 κιλά, 5 κούτες».

«Το έψαξα στο διαδίκτυο, αυτό κοστίζει περίπου 700-900 δολάρια. Θα το στείλω πίσω», έγραψε η γυναίκα μία ώρα αργότερα. Τελικά της είχαν σταλεί 5 μεγάλα κιβώτια, καθένα από το οποίο περιείχε άλλα μικρά κουτιά με περίπου 90 πλαστελίνες playdough, η κάθε μία σε διαφορετικά χρώματα μάλιστα.

Φυσικά τα social media πήραν φωτιά με τους χρήστες στο Twitter να λένε ότι θα ήθελαν πολύ να είχαν παραλάβει τη συγκεκριμένη παραγγελία που μάλιστα έχει τόσο μεγάλο κόστος. Βέβαια η γυναίκα προτίμησε να προχωρήσει σε μια τίμια πράξη κι αντί να κρατήσει τις πλαστελίνες -για την ακρίβεια τις υπερβολικά πολλές πλαστελίνες- αποφάσισε να τις επιστρέψει στην εταιρεία για να βρουν τον κανονικό τους παραλήπτη.

Άγνωστο βέβαια ακόμα πως έγινε το λάθος και πώς εστάλη ακόμη και το σκάνερ από την αποθήκη!