Οι εναλλακτικές προτάσεις γάμου, αντί με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι γίνονται όλο και πιο συχνές αλλά αυτό πράγματι δεν το έχουμε ξαναδεί. Μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως η πιο πρωτότυπη πρόταση ή έστω το πιο πρωτότυπο μονόπετρο πρότασης.

Ο νεαρός Λούκας Άνγκερ από την Καλιφόρνια αποφάσισε να κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση γάμου στην κοπέλα του, Κάρλι Λίφκες, με ένα κομμάτι του εαυτού του και συγκεκριμένα… το δόντι του. Ο μελλοντικός γαμπρός αποφάσισε και έφτιαξε το δικό του μοναδικό μονόπετρο βάζοντας στη θέση του πολύτιμου λίθου, όχι κάποιο διαμάντι αλλά το φρονιμίτη του!

Τι κι αν το ζευγάρι είχε αποφασίσει ήδη το γάμο του, ο Λούκας ήθελε να κάνει την έκπληξη στη σύντροφό του και της έκανε επίσημη πρόταση γάμου, ανοίγοντας με κάθε σοβαρότητα το κουτάκι με το δαχτυλίδι και βγάζοντας έξω το δόντι του, με την κοπέλα να μην πιστεύει στα μάτια της. Γιατί όμως έβαλε ένα δόντι; «Κανείς δεν δίνει ένα κομμάτι από τον εαυτό του με το δαχτυλίδι. Εγώ δίνω» είπε ο Λούκας στη Huffington Post.

04

Η πρόταση έγινε το βράδυ του Halloween και η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να μοιραστεί το δαχτυλίδι της με τους φίλους της στο Facebook ανεβάζοντας την φωτογραφία. Έγραψε μάλιστα ότι τα διαμάντια είναι υπερεκτιμημένα και δεν χρειάζονται πολύτιμους λίθους για να καταλάβει πόσο την αγαπάει ο σύντροφός της. «Γελάσαμε τόσο πολύ και δεν μας νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι» είπε αργότερα. Το ζευγάρι θα παντρευτεί μέσα στο Νοέμβριο και φαίνεται πως αυτός ο γάμος θα έχει μπόλικη τρέλα.

03

01