Ένας Αυστραλός αποφάσισε να πάρει τη μεγαλύτερη κολοκύθα που καλλιεργήθηκε στη χώρα του φέτος και να τη μετατρέψει σε βάρκα-κανό κωπηλατώντας στον ποταμό Tumut.

Η τεράστια κολοκύθα που ονομάστηκε Tormund προς τιμή του χαρακτήρα του Game of Thrones, Tormund Giantsbane, καλλιεργήθηκε από τον Mark Peacock και κατέκτησε τον τίτλο της μεγαλύτερης κολοκύθας σε διαγωνισμό της ετήσιας αγροτικής έκθεσης, Royal Easter Show.

Η κολοκύθα (η μεγαλύτερη που κέρδισε βραβείο σε οποιοδήποτε αυστραλιανό σόου φέτος) αιχμαλώτισε τη φαντασία του φίλου του Peacock, Adam Farquharson, ο οποίος ρώτησε τον Peacock αν μπορούσε να έχει για λίγο την κολοκύθα πριν γίνει τροφή για τα ζώα της φάρμας.

Έτσι την μετέτρεψε σε βάρκα, την οποία μάλιστα βάφτισε «Σταχτοπούτα», και την κωπηλάτησε για ένα μίλι στον ποταμό ενώ περίπου 1.000 θεατές παρακολουθούσαν από την ακτή.

Ο Farquharson δήλωσε σε συνέντευξή του ότι μόνο κίνητρό του ήταν να διασκεδάσει και να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάσουν. «Έχω κάνει κωπηλασία σε αυτό το ποτάμι πολλές φορές, αλλά αυτό είναι το πιο διασκεδαστικό που έκανα ποτέ στο ποτάμι Tumut», είπε και φυσικά έγινε είδηση!