Μια γυναίκα αποφάσισε να αφήσει μούσι, αλλά δέχεται έντονες επικρίσεις από κόσμο που ζητάει να ξυριστεί, ενώ κάποτε εργαζόταν στο λιανεμπόριο και τσακωνόταν συνέχεια με τους πελάτες της για αυτό τον λόγο.

Η Gennevieve Vaillancourt από τον Καναδά υποστηρίζει ότι πάσχει από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, μια κοινή πάθηση μεταξύ των γυναικών που επηρεάζει τις ορμόνες τους και μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή μετά την εφηβεία. Ακόμη, μπορεί να προκαλέσει ακανόνιστες εμμηνορροϊκές περιόδους, υπερβολική τριχοφυΐα, ακμή και στειρότητα.

Σύμφωνα με τη Mirror, η γυναίκα σε ηλικία 14 ετών έβγαλε τις πρώτες τρίχες στο πρόσωπο και σε ηλικία 18 ετών μπορούσε να αφήσει ένα πλήρες μούσι. Έτσι, έδωσε αγώνα για να απομακρύνει τις τρίχες της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η κατάσταση λοιπόν, έφτασε στο απροχώρητο πριν από λίγα χρόνια, όταν εργαζόταν στο λιανεμπόριο και έχανε πελάτες, επειδή είχε τρίχες στο πρόσωπο. «Ζητούσαν να ξυριστώ λες και με ήξεραν από χθες», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά, συμφιλιώθηκε με τον εαυτό της και άφησε το μούσι να αναπτυχθεί κανονικά, κάτι που δεν επηρέασε την προσωπική της ζωή, ενώ πλέον είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Εντούτοις, στον δρόμο δέχεται αδιάκριτα βλέμματα και στα social media λαμβάνει οργισμένα μηνύματα από ανθρώπους που την αποκαλούν «φρικιό» και πως «πρέπει να μάθει τι είναι το ξυράφι».