Οι αναφορές για πτώμα που πετάχτηκε σε αγγλικό δάσος ήταν μια παρανόηση… Αποδείχθηκε ότι τελικά ήταν μια «πολύ βρώμικη, σπασμένη και υπερβολικά χρησιμοποιημένη κούκλα του σεξ», σύμφωνα με τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί έκλεισαν έναν δρόμο για 31 ώρες στο πλαίσιο των προσπαθειών να σφραγίσουν την kinky «σκηνή του εγκλήματος» στο χωριό των West Midlands του Kineton, στο Warwickshire, αφού κάποιος που έκανε βόλτα κάλεσε τις Αρχές για να πει ότι είδε άκρα να προεξέχουν μέσα από τα δέντρα.

«Η αστυνομία ειδοποιήθηκε ώστε να ξεκινήσει μια έρευνα για δολοφονία και έτσι κάλεσε μια ομάδα ιατροδικαστών», είπε μια τοπική πηγή στη The Sun. Αλλά μετά από μια ποιο προσεκτική έρευνα, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το εύρημα ήταν περισσότερο ανόητο παρά φρικτό, ανέφερε η έκθεση.

«Με μεγάλη ανακούφιση μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι ο παθολόγος κατάφερε να αναγνωρίσει ότι το πόδι και το χέρι κάτω από τον θάμνο ανήκαν στην πραγματικότητα σε μια πεταμένη κούκλα του σεξ σε φυσικό μέγεθος», είπε η αστυνομία, μεταδίδει η New York Post.