Τα ξημερώματα της Τρίτης (17/10) οι Λος Άντζελες Τσάρτζερς ηττήθηκαν με 20-17 από τους Ντάλας Κάουμποϊς στο ματς που έκλεισε την 6η αγωνιστική του NFL, του πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Την παράσταση δεν έκλεψε κάποιος παίκτης, αλλά μια οπαδός των Τσάρτζερς στο «SoFi Stadium» της «Πόλης των Αγγέλων» με τον τρόπο που βίωσε το παιχνίδι.

Με το ματς να εξελίσσεται σε θρίλερ από την αρχή, καθώς δύο από τις πιο συναρπαστικές ομάδες της λίγκας ήρθαν αντιμέτωπες, οι κάμερες του ESPN που μετέδιδε τηλεοπτικά το ματς άρχισαν να δείχνουν πλάνα από την εξέδρα μέχρι που εντόπισαν τον… στόχο τους.

Μία γυναίκα φορώντας τη φανέλα των Τσάρτζερς ζούσε το ματς πολύ έντονα. Πανηγύριζε έξαλλα κάθε φορά που η ομάδα της σκόραρε και βυθιζόταν στη θλίψη όταν οι Κάουμποϊς πρόσθεταν πόντους στον… λογαριασμό τους.

Με την εναλλαγή στο σκορ να προσφέρει σπουδαίο θέαμα σε όσους βρίσκονταν στο γήπεδο, αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν μέσω κάποιας συσκευής, η γυναίκα έγινε viral στα social media μιας και ο σκηνοθέτης πήγαινε συνεχώς σ’ εκείνη και πολλές φορές έμοιαζε να μην ενδιαφέρεται για τις αντιδράσεις των παικτών.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βέβαια, η συμπεριφορά της γυναίκας σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως όπως και η κάλυψη του αγώνα, αλλά ξεχώρισε ως μια ανώνυμη… Τέιλορ Σουίφτ. Το τελευταίο διάστημα κι αφότου έγινε γνωστή η σχέση της «βασίλισσας» της pop με τον σταρ των Κάνσας Σίτι Τσιφς, Τράβις Κέλσι, η Σουίφτ πηγαίνει συχνά στο γήπεδο και οι κάμερες συνεχώς καταγράφουν τις αντιδράσεις της.