Η σκηνή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο να υποδύεται τον Τζόρνταν Μπέλφορτ στον «Λύκο της Γουόλ Στρίτ» και να ανακοινώνει στους εργαζόμενους της εταιρίας του πως δεν φεύγει έχει γίνει meme και γενικά αποτελεί μέρος της… κουλτούρας των social media.

Με τις social media teams των ποδοσφαιρικών ομάδων να αναζητούν engagement στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα βίντεο των παρουσιάσεων και των ανανεώσεων των παικτών γίνονται ολοένα και πιο λεπτομερή και πιο… υπερπαραγωγές. Ένα κλαμπ με τις οικονομικές δυνατότητες της Μάντσεστερ Σίτι, που παράγει τα δικά της ντοκιμαντέρ, μπορεί να κάνει βίντεο να μοιάζουν με αυτά του Χόλιγουντ.

Κι αυτό συνέβη στην περίπτωση της ανακοίνωσης της ανανέωσης του Κάιλ Γουόκερ ως το 2026. Πήραν την επική σκηνή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την έφτιαξαν από την αρχή με τον Άγγλο δεξιό μπακ να φωνάζει στο μικρόφωνο πως δεν πρόκειται να φύγει, ενώ το πλάνο… κόβει στους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League την περασμένη σεζόν.

Από τις συζητήσεις με την Μπάγερν στην παραμονή

Ο Άγγλος αμυντικός Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος βρέθηκε μία… ανάσα από τη μετακίνησή του στην Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι, υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Σίτι, παραμένοντας «πολίτης» έως το 2026 (το τρέχον συμβόλαιο του έμπειρου δεξιού μπακ επρόκειτο να λήξει στο τέλος της σεζόν), όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη (14/9) οι πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης.

Ο 33χρονος Άγγλος διεθνής, που αποκτήθηκε από την Τότεναμ το 2017, είναι ένα από τα ιστορικά στελέχη της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, που στέφθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Champions League τον περασμένο Ιούνιο.

«Έχω λατρέψει κάθε στιγμή των τελευταίων έξι ετών σε αυτό το φανταστικό σύλλογο. Έχω έναν απίστευτο προπονητή, σπουδαίους συμπαίκτες και το επιτελείο και οι φίλαθλοι είναι οι καλύτεροι», σχολίασε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Γουόκερ έχει 260 ματς με τους «Πολίτες», με τους οποίους έχει κατακτήσει 15 τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του τρεμπλ της περασμένης σεζόν (Κύπελλο και πρωτάθλημα Αγγλίας, Champions League).