Δύο μεθυσμένες αδελφές συνελήφθησαν βίαια στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ στο Νιού Τζέρσεϊ, αφού ξέσπασαν σε φωνές, όταν τους είπαν ότι δεν τους επιτρεπόταν να επιβιβαστούν στην πτήση τους για την Ιρλανδία. Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, δείχνουν τις ταραγμένες ενήλικες γυναίκες να τσιρίζουν, προτού οι αστυνομικοί τις σύρουν έξω από το αεροδρόμιο, ενώ φέρεται πως τους απείλησαν κατά τη διάρκεια της χαοτικής σκηνής.

«Μπορεί κανείς να μας βοηθήσει; Σας παρακαλώ, κάποιος να με βοηθήσει. Σας παρακαλώ!», φώναζε μία από τις γυναίκες καθώς χοροπηδούσε, δίπλα στους αεροσυνοδούς της πύλης. Οι δυο τους άρχισαν να συμπεριφέρονται «αλλοπρόσαλλα» γύρω στις 8 το βράδυ, όταν τους είπαν ότι δεν τους επιτρεπόταν να επιβιβαστούν στην πτήση τους για το Δουβλίνο, σύμφωνα με ένα TikTok που έχει συγκεντρώσει πάνω από 692.000 προβολές.

Κατά τη διαπίστωση αυτή, η ξανθιά γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα και η μελαχρινή αδελφή της προσπάθησε να την παρηγορήσει, υποσχόμενη ότι θα μπορούσαν ακόμα να κάνουν το ταξίδι τους. «Δεν πρόκειται να σε απογοητεύσω. Θα πάμε στο Δουβλίνο!», είπε η υποστηρικτική αδελφή.

@rip.raaa

Sorry, I’m not good at making TikToks, but these sisters at EWR airport had a complete meltdown while my flight was delayed for 3 hours. #newyorkornowhere #newyork #goodbye #intoxicatedarewr #womanarrestedatewr

♬ original sound – E

Η ξανθιά γυναίκα δήλωσε πως είναι δικηγόρος και αρχικά «προειδοποίησε τους αστυνομικούς» ότι θα υπήρχαν συνέπειες αν δεν επέτρεπαν στις αδερφές να επιβιβαστούν στην πτήση τους, αλλά τελικά αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο απλώς να φύγουν από το αεροδρόμιο. Η αδελφή της, ωστόσο, δεν ήταν διατεθειμένη να τα παρατήσει αμαχητί.

Επιτέθηκε προς τους αεροσυνοδούς της πύλης και απαίτησε να τους αφήσουν να επιβιβαστούν στην πτήση «αμέσως τώρα». Αφού συνειδητοποίησε ότι το πλήρωμα δεν επρόκειτο να υποχωρήσει, η γυναίκα στράφηκε προς το πλήθος των ταξιδιωτών του αεροδρομίου για βοήθεια.

Η αδελφή της, σε αμηχανία, προσπάθησε να βάλει το χέρι της στο στόμα της εξαγριωμένης γυναίκας για να τη σταματήσει από το να ουρλιάζει, ενώ ένας αστυνομικός ήρθε να ηρεμήσει τις δύο γυναίκες, αλλά καμία από τις προσπάθειές τους δεν φάνηκε να βοηθάει. Στη συνέχεια και οι δύο γυναίκες σύρθηκαν μακριά από την πύλη από τους αστυνομικούς.

Η μελαχρινή προσπάθησε να αντισταθεί στη συνοδεία και έπεσε στο έδαφος. Ο αστυνομικός το είδε σαν ευκαιρία για να της περάσει χειροπέδες.

Εκπρόσωπος της Αρχής της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ επιβεβαίωσε ότι οι αξιωματικοί ανταποκρίθηκαν σε μια «φασαρία» από «δύο μεθυσμένες γυναίκες, στις οποίες δεν επετράπη η επιβίβαση σε αεροπλάνο της Air Lingus». «Οι αξιωματικοί έκαναν προσπάθειες να αποκλιμακώσουν την κατάσταση, αλλά οι γυναίκες αγνόησαν τις οδηγίες τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος, σύμφωνα με το nypost.com.

Η ξανθιά γυναίκα συνελήφθη για ανάρμοστη συμπεριφορά και αντίσταση κατά της αρχής, ενώ η αδελφή της που ούρλιαζε, έλαβε ποινική κλήση για ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν είναι σαφές αν το ζευγάρι κατάφερε να φτάσει στην Ιρλανδία.