Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 13: Villa d’Este, Como, Ιταλία

Ένα από τα διάσημα ξενοδοχεία της Ιταλίας, η Villa d’ Este καταλαμβάνει μια αξιοζήλευτη τοποθεσία στη λίμνη Κόμο, μέσα σε 25 στρέμματα όμορφα διαμορφωμένων κήπων.

Τα πολυτελή δωμάτια και ο σουίτες του ξενοδοχείου φιλοξενούνται σε δυο ιστορικά κτήρια, εκ των οποίων το ένα χρονολογείται από τον 16ο αιώνα και κάθε ένα είναι μοναδικά διακοσμημένο.

Συγκεκριμένα οι χώροι διαθέτουν έπιπλα αντίκες, μεταξωτές μπροκάρ κουρτίνες, λινά σεντόνια και ελαιογραφίες. Αυτό όμως που προσελκύει όλα αυτά τα χρόνια την πιστή πελατεία του θέρετρου είναι η απαράμιλλη εξυπηρέτηση, που κάνεις τους επισκέπτες να νιώθουν ότι βρίσκονται στον “παράδεισο επί της γης”.

Με θέα τους κήπους και τη λίμνη και με ένα εκλεπτυσμένο μενού παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας, το εστιατόριο Veranda αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το εξαίσιο στυλ της Villa d’ Este.

Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους στο εστιατόριο Grill, στον κήπο του ξενοδοχείου ή στο Il Platano, με μαγευτική θέα στη λίμνη.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του ξενοδοχείου είναι η θρυλική πισίνα, που στην ουσία επιπλέει πάνω στη λίμνη, παρέχοντας την πιο συγκλονιστική θέα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Το ευγενικό προσωπικό θα οργανώσει για εσάς μια ρομαντική βόλτα στη λίμνη, ενώ μερικές ακόμα από τις δραστηριότητες που έχουν στην διάθεση τους οι επισκέπτες είναι τένις σε ένα από τα οκτώ γήπεδα και σκουός.

Το βραβευμένο κέντρο ομορφιάς και οι θεραπείες που προσφέρονται στο spa είναι ιδανικές για χαλάρωση και ευεξία, ενώ το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο θα διατηρήσει τη φόρμα σας ακόμα και στις διακοπές.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες