Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 45: Marques De Riscal, Elciego, Ισπανία

Από τα εγκαίνια του, το 2006, το κτήριο – αριστούργημα του αρχιτέκτονα Frank Gehry, που δημιουργήθηκε για να στεγάσει το ξενοδοχείο Marques de Riscal έχει γίνει ένα περιζήτητο σύγχρονο και πολυτελές καταφύγιο.

Ο σχεδιασμός, η τέχνη, η γαστρονομία, το κρασί και το καταπράσινο τοπίο, όλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη διαμονή.

Οι επισκέπτες με δίψα για περιπέτεια θα βρουν στους λόφους γύρω από το ξενοδοχείο έναν θησαυρό εμπειριών και έντονων συναισθημάτων, αφού η τοποθεσία του σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, το καθιστά ιδανική βάση για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής με τα δωρεάν ποδήλατα του ξενοδοχείου.

Η θέα του ξενοδοχείου, που βρίσκεταο στην καρδιά του χωριού Elciego είναι μαγευτική, καθώς βλέπει σε μια τεράστια έκταση αμπελώνων της περιοχής.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του φημίζονται για το μοναδικό τους design και τις πολυτελείς ανέσεις που προσφέρουν ενώ το εστιατόριο είναι από τα καλύτερα της Ισπανίας και τοπ γαστρονομικός προορισμός ειδικά για τους λάτρεις του κρασιού.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!