Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 48: Kenoa, Barra de Sao Miguel, Βραζιλία

Φανταστείτε ένα ιδιωτικό καταφύγιο ηρεμίας και ισορροπίας, όπου η παραμικρή λεπτομέρεια είναι προσεκτικά σχεδιασμένη. Φανταστείτε μια απόδραση που προορίζεται να επεκτείνει το ταξίδι σας, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας. Φανταστείτε το Kenoa, ένα eco-chic θέρετρο, στο Barra de Sao Miguel της Βραζιλίας.

Το Kenoa – Exclusive Beach Spa & Resort βρίσκεται στην εκπληκτική βορειοανατολική ακτή της Βραζιλίας, αγκαλιασμένο από τον φαινομενικά άπειρο ωκεανό και από μια παρθένα παραλία με λευκή άμμο. Η θέση του, μόλις εννέα μοίρες νότια του ισημερινού, εξασφαλίζει όλο το χρόνο θερμοκρασίες καλοκαιριού.

Όταν ο ιδιοκτήτης του, Pedro Marques, ονειρεύτηκε αυτό το καταφύγιο, οραματίστηκε ένα μέρος που θα παρέχει ψυχική, σωματική και περιβαλλοντική ισορροπία.

Χτισμένο με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως ανακυκλωμένα γυάλινα μπουκάλια νερού, κορμούς δέντρων, αλλά και την χρήση φωτισμού εξοικονόμησης ενέργειας, το Kenoa ακολουθεί μια φιλοσοφία που προστατεύει τη φύση.
Ο διακριτικός και σαγηνευτικός χαρακτήρας του resort είναι το αποτέλεσμα του κοινού οράματος του ιδιοκτήτη, της οικογένειας το και του αρχιτέκτονα Osvaldo Tenório. Ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εντυπωσιακή βλάστηση της περιοχής, “ντύνοντας” τη συνολική προσωπικότητα του θέρετρου.

Τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους, η σχεδιαστική γλώσσα είναι απλή, ήρεμη και γεμάτη αντιθέσεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα δυναμικό και ταυτόχρονα εκπληκτικά χαλαρωτικό περιβάλλον.

To γυαλισμένο ξύλο έρχεται σε αντίθεση με γυμνούς τοίχους από τούβλα, πρωτογενή υλικά δένουν αρμονικά με σύγχρονες πινελιές και μια μοντέρνου σχεδιασμού ορθογώνια πισίνα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με έναν φωτισμένο πέτρινο τοίχο.Όλα αυτά συμπληρώνονται με θηλυκά αξεσουάρ, όπως στρογγυλεμένα δοχεία και αχυρένιες ομπρέλες.

Κάθε μία από τις 23 βίλες και σουίτες προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μια απαράμιλλη θέα στη θάλασσα, με ιδιωτικές πισίνες και εξαιρετική εσωτερική διακόσμηση που αναμειγνύεται με έργα τέχνης αυτοχθόνων καλλιτεχνών.

Ένα από τα πιο σημαντικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά είναι οι κορμοί δέντρων που φαίνεται να αναπτύσσονται μέσα από το ξενοδοχείο, ξεπηδώντας μέσα από τα πατώματα και την οροφή και δημιουργώντας την αίσθηση ότι το ξενοδοχείο βγαίνει μέσα από το πράσινο έδαφος.

Το πλήρως εξοπλισμένο σπα, το γυμναστήριο με θέα στον ωκεανό, το winebar και η παγκόσμιας κλάσης κουζίνα απογειώνουν τις αισθήσεις.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!