Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 64: La Plage Casadelmar, Porto-Vecchio, Κορσική

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται κανείς για μοναδικές διακοπές είναι μια μικρή ιδιωτική παραλία με λευκή άμμο και ένα κοκτέιλ την ώρα που ο ήλιος βουτάει στα καταγάλανα νερά της θάλασσας.

Το ξενοδοχείο La Plage Casadelmar στο Porto-Vecchio, περιτριγυρισμένο από μια παρθένα, ιδιωτική παραλία και θέα στον κόλπο είναι η ιδανική τοποθεσία από όπου μπορείτε να απολαύσετε τη ζωντανή, παραθαλάσσια-chic ατμόσφαιρα του νησιού της Κορσικής.

Η φυσική ομορφιά της Κορσικής ήταν η έμπνευση για τον βραβευμένο Γάλλο αρχιτέκτονα Jean-François Bodin, που ανέλαβε την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, το οποίο θα ανοίξει ξανά τον Μάιο. Το καθαρό φως του ήλιου, τα χρώματα του τοπίου, και η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθεί ένα ξενοδοχείο που δένει άψογα με την παραθαλάσσια τοποθεσία του.

Χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά για την ανακαίνιση του υπάρχοντος κτιρίου, ο αρχιτέκτονας σχεδιάσε μια διακριτική δομή που ταιριάζει με το περιβάλλον της. Στο εσωτερικό και το εξωτερικό του ξενοδοχείου η παλιά πέτρα έχει συνδυαστεί με ηφαιστειακά πετρώματα, τσιμέντο, ρητίνη, γυαλί και ξύλο βελανιδιάς.

Για την επίπλωση των χώρων και τη διακόσμηση χρησιμοποιήθηκαν αποχρώσεις του πράσινου, μπλε και καφέ, καθώς και πιο ουδέτερα χρώματα, όπως λευκό και μπεζ. Διαθέτοντας μόλις 15 δωμάτια και σουίτες το σίγουρο είναι ότι οι επισκέπτες θα απολαύσουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Είτε απολαμβάνοντας το δείπνο σας στο παραλιακό εστιατόριο με θέα στον ωκεανό, με gourmet κουζίνα και μεσογειακές γεύσεις, είτε ξαπλωμένοι σε ξαπλώστρες δίπλα στη θερμαινόμενη πισίνα θα έχετε πάντα την αίσθηση μια ζεστής φιλοξενίας.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets! Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες