Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 71: Sextantio Albergo Diffuso, Σάντο Στέφανο, Ιταλία

Ένα κατάλυμα για ταξιδιώτες με έντονο το αίσθημα της περιπέτειας, το πάθος για την ιστορία και την αυθεντικότητα και δίψα για νέες εμπειρίες. Το Sextantio Albergo Diffuso βρίσκεται μιάμιση ώρα ανατολικά και βόρεια της Ρώμης, ανάμεσα στην 2.912 μέτρων κορυφή του Corno Grande και τις αμμώδεις παραλίες της Αδριατικής, φωλιάζει στη μέση των Appennines το Santo Stefano di Sessanio, ένα από τα πιο εντυπωσιακά χωριά της περιοχής.

Το Sextantio είναι μια πανέμορφη σειρά από κτίρια στο όμορφο χωριό, τα οποία αγόρασε και στη συνέχεια σχολαστικά αναβίωσε η επιχειρηματίας και πρωτοριακή ξενοδόχος Daniele Kihlgren.

Από αυτά τα ερείπια γεννήθηκε το Sextantio Albergo Diffuso ένα μοναδικής αισθητικής ξενοδοχείο με 27 δωμάτια. Τα δωμάτια απλώνονται στα στενά, πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού Santo Stefano. Κάτω από τις γραφικές καμάρες και πίσω από πόρτες από λαξευμένη πέτρα, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν δωμάτια απλά και απόλυτα εναρμονισμένα με τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα μπάνια είναι σύγχρονα και καμπυλόγραμμα. Οι αυτόνομες μπανιέρες σε σχήμα αγγείου στέκονται δίπλα από στοίβες κεριών δίπλα σε πλούσια, ξύλινη επίπλωση. Φως διαρρέει μέσα από μικρές προεξοχές στους πέτρινους τοίχους και τις ξύλινες οροφές.

Τζάκια ξύλου, κάποια με επιπλέον χώρο για να στεγνώνουν τα καυσόξυλα, παρέχουν επιπλέον θερμότητα το χειμώνα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν σύγχρονες επιγραφές που να δείχνουν το δρόμο, η διαδρομή από τα δωμάτια στο εστιατόριο Sextantio Albergo Diffuso φωτίζεται από μεγάλα κεριά.

Tο αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets! Τα πακέτα διακοπών (ξενοδοχείο ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες