Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 81: Hotel Amangiri, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες

Ένα μοναδικό θέρετρο, το Amangiri, που σημαίνει «ειρηνικό βουνό» δεσπόζει σε 600 στρέμματα στο Canyon Point της νότια Γιούτα, κοντά στα σύνορα με την Αριζόνα. Το θέρετρο είναι κρυμμένο σε μια προστατευμένη κοιλάδα με εκπληκτική θέα στο Εθνικό Μνημείο Escalante.

Χτισμένο γύρω από μια κεντρική πισίνα με εκπληκτική θέα, το θέρετρο μοιάζει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του περιβάλλοντος του, όπου τα βαθιά φαράγγια και τα πανύψηλα οροπέδια δημιουργούν ένα τοπίο με τεράστια δύναμη.

Το πολυτελές κατάλυμα άνοιξε τις πύλες του τον Οκτώβριο του 2009 σε σχέδια του Rick Joy, Wendell Burnette και Marwan Al – Sayed.

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία στις ΗΠΑ, η περιοχή φιλοξενούσε για αιώνες τις αυτόχθονες φυλές Navajo και Hopi.

Αρχιτεκτονικά, το θέρετρο έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με το τοπίο χρησιμοποιώντας φυσικές αποχρώσεις, υλικά και υφές. Οι επιβλητικές δομές παρέχουν ένα ζεστό περιβάλλον, όπου οι επισκέπτες καλούνται να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Για να φτάσει κάποιος στο Amangiri θα χρειαστεί να διασχίσει έναν φιδωτό δρόμο, που κατεβαίνει στην κοιλάδα και οδηγεί στο κεντρικό κτίσμα.

Εδώ υπάρχει το σαλόνι, η βιβλιοθήκη, η τραπεζαρία και το κελάρι.

Το resort διαθέτει συνολικά 34 σουίτες, 16 από τις οποίες βρίσκονται μέσα στην έρημο, ενώ οι υπόλοιπες 18 σουίτες μαζί με το Aman Spa βρίσκονται στην εσωτερική πτέρυγα.

Όλοι οι χώροι είναι διακοσμημένοι με μίνιμαλ αισθητική, μοντέρνα έπιπλα και ιδιαίτερα αντικείμενα. Ιδιωτικές πισίνες, βεράντες με μοναδική θέα και αναμμένα τζάκια δημιουργούν ένα απαράμιλλης ομορφιάς περιβάλλον.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Ηνωμένες Πολιτείες μόνο με την Airfasttickets! Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας! Ότι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ!

Δείτε τις φωτογραφίες