Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super hight tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 90: Missoni Hotel, Εδιμβούργο, Σκωτία

Σε μια πόλη, που οι επιλογές διαμονής περιλαμβάνουν ανακαινισμένα μεσαιωνικά κτίρια ή μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο του ιταλικού οίκου μόδας Missoni ήρθε για να ταράξει τα νερά με το νεωτεριστικό και εκκεντρικό του στυλ.

Οι επισκέπτες ανακαλύπτουν τη μοναδικότητα του από την πρώτη κιόλας στιγμή, όταν οι θυρωροί με τις κοκκινόμαυρες σκωτσέζικες φούστες Missoni θα τους υποδεχθούν στο φιλόξενο lobby.

Εντυπωσιακά χρώματα, όπως μοβ, πορτοκαλί, τιρκουάζ, σμαραγδί, γαλάζιο και φυσικά οι περίφημες ρίγες και τα ζιγκ – ζαγκ που χαρακτηρίζουν το στυλ του Οίκου Μισσόνι, δημιουργούν μια διασκεδαστική και ευχάριστη ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους.

Τα 136 δωμάτια είναι ξεχωριστά διακοσμημένα και φυσικά πολύχρωμα, με τις πολυθρόνες σε σχήμα τουλίπας, τα λευκά είδη MissoniHome και τα υπέροχα διακοσμητικά, όπως τα υπερμεγέθη βάζα και τα λαμπερά ψηφιδωτά πλακάκια στα μπάνια να εντυπωσιάζουν.

Το εστιατόριο, La Cucina, αποτελεί ένα από τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια στη Σκωτία και διαθέτει, φυσικά, ένα ξεχωριστό στυλ διακόσμησης, με ασπρόμαυρους πουά καναπέδες και πολύχρωμα κάδρα.

Τέλος, το μεγάλο, ενιαίο Bar Missoni είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το κοκτέιλ σας.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Εδιμβούργο μόνο με την Airfasttickets! Φυσικά θα χρειαστεί να ενοικιάσετε αυτοκίνητο στο Εδιμβούργο με την Airfasttickets! Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας! Ότι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ!

Δείτε τις φωτογραφίες