Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super hight tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 91: Wanderlust Hotel, Σιγκαπούρη

Σε ένα κτήριο του 1920, το 29 δωματίων ξενοδοχείο Wanderlust αποτελεί μια από τις πιο κομψές και εντυπωσιακές αφίξεις στη Σιγκαπούρη και ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του στυλ της νέας γενιάς σχεδιαστών της πόλης.

Όπως φανερώνει και το όνομα του, το ξενοδοχείο έχει χαρακτηριστεί από τον ιδιοκτήτη του, ως μια παιδική χαρά για μεγάλους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που θα μπουν στο φιλόξενο lobby θα ξεκινήσουν ένα ψυχεδελικό ταξίδι στο χρόνο.

Κάθε ένας από τους τέσσερις ορόφους σχεδιάστηκε από ένα διαφορετικό τοπικό αρχιτεκτονικό γραφείο, με κοινό στοιχείο τη funky δημιουργικότητά τους. Τα δωμάτια του δευτέρου ορόφου είναι έντονα μονόχρωμα, ενώ ο τρίτος όροφος έχει λευκά δωμάτια pop -art, εμπνευσμένα από την τέχνη του οριγκάμι και των pop -up βιβλίων.

Οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν επιρροές από το βιομηχανικό στυλ σχεδιασμού, με τα γυαλισμένα δάπεδα, τις καρέκλες κουρέα και τα εντυπωσιακά έπιπλα να προσδίδουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα σπιτικό πρωινό με χειροποίητες τηγανίτες, αυγά και γλυκίσματα και για το γεύμα σας επιλέξτε το γαλλικό εστιατόριο Cocotte, όπου ένας τεράστιος πολυέλαιος από μαύρες λάμπες γραφείου κρέμεται πάνω από κοινά τραπέζια.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Σιγκαπούρη μόνο με την Airfasttickets! Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας! Ότι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες