Αν οργανώνετε ένα μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό και θέλετε να πάρετε μαζί σας και το μικρό σας αγγελούδι, μια ιδανική επιλογή είναι το ξενοδοχείο QT στο Σίδνεϊ, που θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα, ώστε οι διακοπές σας να είναι χαλαρές και άνετες.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, που θέλει τα μωρά να ταλαιπωρούνται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και τους γονείς να βλέπουν τις διακοπές του να εξελίσσονται σε εφιάλτη, το Designer Baby Package είναι ένα πακέτο παροχών, που θα διατηρήσει τα επίπεδα του άγχους σας σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Με μια συλλογή από έτοιμα προς χρήση προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως αλλαξιέρα, μια λειτουργική και όμορφη βρεφική κούνια, σχεδιασμένη από δανούς σχεδιαστές και με επώνυμα λευκά είδη, το πακέτο υπόσχεται μια ομαλή μετάβαση, από το σπίτι σας στον χώρο διαμονής σας. Οι πολυτελείς παροχές περιλαμβάνουν ακόμα ένα αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό, καθώς και την ευκαιρία να απολαύσουν οι γονείς την περιοχή, που ξεχειλίζει από πολιτισμό, τέχνη και εμπορικά καταστήματα.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την πολυτέλεια ενός QT δωματίου King Deluxe, πρωινό καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων υγιεινών παιδικών τροφών, spaQ θεραπείες και ένα μπουκάλι σαμπάνια. Το Designer Baby Package εξασφαλίζει ότι οι οικογένειες, με μια τάση για στυλ και περιπέτεια, μπορούν να απολαύσουν το ξενοδοχείο με όλες τους τις παροχές.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ