Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων και προορισμών, ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις πτήσεις που πραγματοποιεί προς Σεϋχέλλες διπλασιάζοντας τα δρομολόγια αργότερα εντός του 2014.

Η προσθήκη δυο επιπλέον πτήσεων την εβδομάδα προς Σεϋχέλλες, θα αυξήσει τις ήδη υπάρχουσες 12 πτήσεις σε 14, επιχειρώντας να διπλασιάσει τα καθημερινά δρομολόγια από τις 28 Οκτωβρίου του 2014.

«Η απόφαση της Emirates να προχωρήσει στην ένταξη δυο επιπλέον πτήσεων την εβδομάδα, αποτελεί σαφή ένδειξη της αυξημένης ζήτησης των πελατών μας για τις βραβευμένες υπηρεσίες μας και την πληθώρα από αξιοθέατα που προσφέρει ο συγκεκριμένος προορισμός,» δήλωσε ο Orhan Abbas, Senior Vice President, Commercial Operations της Emirates για τη Λατινική Αμερική, την Κεντρική και Νότια Αφρική.

«Το ενισχυμένο πρόγραμμα πτήσεων της Emirates, προσφέρει καλύτερη σύνδεση και επιπλέον επιλογές για τους επιβάτες που συνδέονται μέσω του κόμβους μας στο Ντουμπάι. Η αύξηση της χωρητικότητας θέσεων σε εβδομαδιαίο επίπεδο είναι κομβικής σημασίας, καθώς υποστηρίζουν την προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση και να στηρίξουμε την τουριστική βιομηχανία των Σεϋχελλών» πρόσθεσε.

«Εκ μέρους του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και του Τουριστικού Διοικητικού Συμβουλίου των Σεϋχελλών, θα ήθελα να συγχαρώ την Emirates για την ανακοίνωση ότι οι Σεϋχέλλες θα εξυπηρετούνται με δυο επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα, προσφέροντας στους πελάτες μοναδικές επιλογές μέσω των αεροσκαφών διάταξης τριών κατηγοριών θέσεων. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι σαφώς πολύ θετική για την τουριστική μας βιομηχανία που παραμένει ο πυλώνας οικονομίας της χώρας μας. Η Emirates, είναι ένας ισχυρός συνεργάτης για εμάς και ο διπλασιασμός των καθημερινών πτήσεων, αποδεικνύει τη δέσμευση της αεροπορικής εταιρίας προς τις Σεϋχέλλες. Επίσης, είναι ενδεικτική της πεποίθησης της Emirates ότι η τουριστική βιομηχανία των Σεϋχελλών βρίσκεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, σε σταθερές βάσεις» δήλωσε ο Alain St. Ange, Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού των Σεϋχελλών.

Η Emirates πραγματοποιεί τις πτήσεις προς Σεϋχέλλες με αεροσκάφος A340-500, προσφέροντας στους πελάτες την επιλογή ανάμεσα σε 12 πολυτελείς ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 καθίσματα νέας γενιάς που μετατρέπονται σε απολύτως επίπεδα κρεβάτια στη Διακεκριμένη Θέση και άπλετο χώρο για τα πόδια για 204 επιβάτες της Οικονομικής Θέσης.

Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice, με επιλογές ανάμεσα σε εκατοντάδες κανάλια ψυχαγωγίας on – demand, συμπεριλαμβανομένων ταινιών από όλο τον κόσμο, τηλεοπτικών καναλιών, μουσικής, βιντεοπαιχνιδιών και ειδήσεων.

Οι επιβάτες όλων των Θέσεων απολαμβάνουν υψηλής γαστρονομίας γεύματα, τα οποία ετοιμάζονται από σεφ και σερβίρονται από το πολυεθνικό πλήρωμα καμπίνας των περισσότερων από 130 εθνικοτήτων της Emirates, που μιλούν περισσότερες από 55 γλώσσες. Επιπλέον, προσφέρεται γενναιόδωρο όριο αποσκευών 40 κιλών για τους επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης και 50 κιλών για τους επιβάτες της Πρώτης Θέσης.

Οι Σεϋχέλλες αποτελούνται από 115 παρθένα, τροπικά νησιά που απέχουν 1.600 χιλιόμετρα από την ανατολική ακτή της Αφρικής. Αυτό το αρχιπέλαγος περιέχει τα μόνα μεσο-ωκεάνια νησιά γρανιτικών στον πλανήτη και αποτελεί καταφύγιο για πολλά ενδημικά είδη χλωρίδας και πανίδας που είναι από τα πιο σπάνια στη γη.

Τα νησιά φιλοξενούν επίσης δυο τοποθεσίες Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, την Vallée de Mai, στην οποία μεγαλώνει ο θαυμαστός αρχαίος φοίνικας Coco-de-mer και το μυθικό Aldabra, το μεγαλύτερο κοράλλι στον κόσμο.

Σε όλα τα νησιά υπάρχουν μοναδικές ευκαιρίες για ιστιοπλοΐα με ή χωρίς κυβερνήτη, υποβρύχιο ψάρεμα και ψάρεμα με λάσο (fly-fishing), καθώς και μια μεγάλη ποικιλία καταδυτικών δραστηριοτήτων για αρχάριους και έμπειρους δύτες.