Εντυπωσιακές αφίξεις νέων ξενοδοχείων και ριζικές ανακαινίσεις παλαιότερων έχουν κάνει την εμφάνιση τους σε όλο τον κόσμο, προσκαλώντας τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν την υπέρτατη πολυτέλεια στη διαμονή τους!

Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες του κόσμου δίνουν για άλλη μια φορά το δυναμικό παρόν εγκαινιάζοντας resort από το Θιβέτ ως την Ιερουσαλήμ και από το Λονδίνο ως τη Μαλαισία.

Ας τα ανακαλύψουμε.

Shangri – La Lhasa, Θιβέτ

Στις 17 Απριλίου άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το πολυτελές ξενοδοχείο της γνωστής αλυσίδας Shangri – La, αποτελώντας την πρώτη ιδιοκτησία του ομίλου στο Θιβέτ. Το εντυπωσιακό οικοδόμημα δεσπόζει σε υψόμετρο 12.000 ποδιών περίπου και βοηθά τους επισκέπτες του να εγκλιματιστούν στο περιβάλλον με το Oxygen lounge,που διαθέτει χώρους με διαφορετικά επίπεδα οξυγόνου, παρόμοια με εκείνα που βρέθηκαν στο επίπεδο της θάλασσας.

Sepang Avani Gold Coast Resort, Μαλαισία

Κάθε πολυτελές δωμάτιο και βίλα του resort είναι διακοσμημένο σύμφωνα με την αισθητική της Μαλαισίας, ενώ προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα και πολλές επιλογές ψυχαγωγίας στους επισκέπτες του. Ανοίγοντας τον Απρίλιο, το θέρετρο διαθέτει πέντε εστιατόρια, ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις για παιδιά και spa.

Anantara Emei Resort & Spa, Σιτσουάν, Κίνα

Το Anantara Emei Resort & Spa είναι ένα ορεινό καταφύγιο στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας. Οι επισκέπτες του είναι κυρίως Κινέζοι προσκυνητές, που ανυπομονούν να δουν από κοντά το θρυλικό χρυσό άγαλμα του Βούδας, το πιο σημαντικό αξιοθέατο της περιοχής.

Waldorf Astoria, Ιερουσαλήμ

Χτισμένο δίπλα στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ και την Πύλη της Γιάφας, το 10όροφο ξενοδοχείο Waldorf Astoria είναι το πρώτο σύγχρονο, πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης.

Grace Panama, Παναμάς

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο Grace Hotels είναι το ξενοδοχείο Grace Panama. Η ιδιοκτησία 60 δωματίων στεγάζεται στον ουρανοξύστη Twist Tower στο κέντρο της πόλης του Παναμά και περιλαμβάνει πέντε junior σουίτες και δύο signature σουίτες.

Ashford Castle, Mayo, Ιρλανδία

Με τμήματα του κτιρίου να χρονολογούνται από το 1228, το Ashford Castle άνοιξε εκ νέου στις 14 Μαρτίου μετά τη λήξη των πρώτων σταδίων μιας διαρκούς ανανέωσης. Το κλασικού στυλ ξενοδοχείου περιλαμβάνει 30 πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και μια βιβλιοθήκη, ενώ θα παραμείνει ανοιχτό έως τον Οκτώβριο του 2014, όταν και θα κλείσει ξανά για περαιτέρω ανακαινίσεις.

Villa by Barton G, Μαϊάμι, Φλόριντα

Το πολυτελές resort Villa by Barton G “κουβαλά” μια πολυκύμαντη ιστορία, αφού αυτή η ανακτορική κατοικία του Μαϊάμι ήταν το σπίτι του Gianni Versace και ο σχεδιαστής δολοφονήθηκε έξω από το κτίριο το 1997. Το ανανεωμένο ακίνητο άνοιξε εκ νέου τον Μάρτιο και περιλαμβάνει το εστιατόριο Il Sole και δέκα περίτεχνες και ευρύχωρες σουίτες. Το υπνοδωμάτιο του διάσημου σχεδιαστή μόδας είναι επίσης διαθέσιμο, ενώ έχει μετονομαστεί σε Villa Suite.

Cheval Three Quays, Λονδίνο, Αγγλία

Με θέα στον Τάμεση και τον Πύργο του Λονδίνου, το Cheval Three Quays είναι χτισμένο δίπλα στο ποτάμι και προσφέρει την ιδανική επιλογή διαμονής για όσους ταξιδεύουν συχνά στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους. Προσφέροντας υπηρεσίες και διαμερίσματα μακράς διαμονής και όχι τα συμβατικά δωμάτια του ξενοδοχείου, το κατάλυμα διαθέτει υπηρεσία θυρωρείου, αλλά θέλει οι επισκέπτες του να νιώθουν σα να μένουν σε ένα διαμέρισμα και όχι σε ένα ξενοδοχείο.

Salalah Rotana Resort, Ομάν

Στο Ομάν, το Salalah Rotana Resort προσφέρει θέα στην Αραβική Θάλασσα και ένα καταφύγιο για χαλαρωτικές στιγμές.. Το ξενοδοχείο πλαισιώνεται από επιβλητικά βουνά και άφθονη βλάστηση και βρίσκεται στην πόλη Salalah, ευρέως γνωστή ως πρωτεύουσα των αρωμάτων της Αραβίας.

Zanzibar White Sand Luxury Villas & Spa, Ζανζιβάρη

Στην παραλία Paje, το Zanzibar White Sand Luxury Villas & Spa διαθέτει μόνο 11 βίλες με ιδιωτική πισίνα, υπαίθρια μπανιέρα και απεριόριστη θέα στην παραλία και τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας.