Alpenroyal Grand Hotel Gourmet & Spa το λένε και βρίσκεται σκαρφαλωμένο στους Δολομίτες, σε ένα προνομιακό σημείο για σκι στις Άλπεις.

Μέλος της αλυσίδας Leading Hotels of the World, το πεντάστερο σαλέ περιβάλλεται από τοπίο που κόβει την ανάσα με την άγρια ομορφιά του. Και κάνει βέβαια ό,τι μπορεί για να απολαύσεις το σκι, την πεζοπορία και την ορειβασία σαν πραγματικός βασιλιάς.

Και παρά το γεγονός ότι παραμένει απόλυτος χειμερινός προορισμός, το resort είναι υπέροχο και το καλοκαίρι, όταν πνίγεται από τα πράσινα λιβάδια και τα αλπικά λουλούδια.

Οι διακοπές εδώ δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα σαφώς γνωστότερα σαλέ των ελβετικών και γαλλικών Άλπεων. Ίσα-ίσα, το πεντάστερο Alpenroyal είναι εδώ για να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό με υψηλή γαστρονομία, βραβευμένο σπα, 24ωρες υπηρεσίες και πολυτέλεια σε κάθε βήμα του.

Υπάρχει εκεί άλλωστε από το 1956 και ξέρει καλά από δραστηριότητες αναψυχής στις αφιλόξενες συνθήκες του πάγου. Και ήταν εκεί πριν οι Δολομίτες χαρακτηριστούν μνημείο της UNESCO.

Χτισμένο σε σχήμα πετάλου, το Alpenroyal προσφέρει εκείνο το είδος των luxury αποδράσεων που οι περισσότεροι μόνο να ονειρευτούν μπορούν.